Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chotětov si poradil s lužeckými fotbalisty, hattrickem se blýskl Koníček


4

Na půdu Chotětova přijeli fotbalisté z Lužce. Oběma týmům se na jaře příliš nedaří, a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj o každý centimetr hrací plochy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koníček zařídil vedení domácím

Utkání bylo hned od začátku hodně vyrovnané a především bojovné. Na šance však měli převahu domácí.

 

Jednu z nich proměnil v 9. minutě domácí útočník Tomáš Koníček. Po náběhu za obranu se dokázal prosadit a poslal tak svůj tým do vedení.

 

O tři minuty později přidal Koníček druhý gól. Po vyražené střele svého spoluhráče Ondřeje Součka přehlavičkoval domácí útočník vyběhnuvšího gólmana hostů a navýšil tak skóre utkání na 2:0.

 

Poté se dlouho nic nědělo. Hra byla poměrně vyrovnaná, náznaky šancí byly na obou stranách, ve větším množství ale stále na straně domácího Chotětova.

 

Když už se zdálo, že poločas skončí 2:0 pro domácí, Lužec dokázal snížit. Domácího brankáře dokázal prostřelit Lukáš Černohlávek.

 

Úvodní dějství tak skončilo výsledkem 2:1 pro domácí Chotětov.

Další dvě branky domácích

Druhá půle začala skvěle pro Chotětov, především pro Tomáše Koníčka, který dokázal zkompletovat hattrick. Z přímého kopu dal domácí útočník svému týmu znovu dvougólové vedení.

 

V 60. minutě fauloval ve vápně domácích hostující Kučaba, a Chotětov tak zahrával penaltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Michal Rusiňák. Domácí fotbalista penaltu bezpečně proměnil, a Chotětov tak vedl už 4:1.

 

Žádné další branky, vyložené šance ani jiné zajímavé údalosti už druhý poločas nepřinesl, a Chotětov tak porazil doma Lužec poměrem 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chotětov
Jaroslav Souček: Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a častokrát jsme se dostávali za hostující obranu. Utkání jsme měli naprosto pod kontrolou a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

AFK Eletis Lužec
Martin Tauchman: Do utkání jsme vstoupili špatně, kdy jsme už ve 12. minutě prohrávali o dvě branky. Poté se nám však podařilo snížit. Druhý poločas už jsme ale nic neměli a soupeř vstřelil další dva góly. Od nás to byl nepovedený výkon a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - M. Rusiňák [-] , L. Kořínek [-] (63. M. Vávra [-] ) , P. Beneš [-] , D. Vtelenský [-] (76. P. Vyhlas [-] ) , T. Koníček [-] , M. Souček [-] , J. Lukáš [-] , M. Nežerka [-] (69. P. Buryán [-] ) , K. Potůček [-] , O. Souček [-]

AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - M. Kučaba [-] , P. Kolařík [-] , L. Prejza [-] (73. M. Sýkora [-] ) , D. Tauchman [-] , V. Sušír [-] , L. Černohlávek [-] , M. Tauchman [-] (46. L. Bernard [-] ) , M. Hruška [-] , F. Vlasák [-] , J. Uher [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Vaněk
Tip experta: remíza

Zde to vidím na remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích