Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zdržálek hattrickem rozhodl o výhře Kralup nad Kosmonosy


Branky


4

Kvalitní a zábavnou podívanou nabídl šlágr kola mezi Kosmonosy a lídrem tabulky Kralupami. Utkání plné šancí rozhodl hattrickem hostující Zdržálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na obou stranách

Vstup do utkání měly Kralupy jednoznačně lepší než domácí fotbalisté, kteří byli myšlenkami asi ještě v kabině. Během prvních deseti minut se v tutových šancí objevili kapitán Hemr a hned dvakrát Junek a Novotný, který dokonce orazítkoval tyč. Ani jedna šance však nebyla hosty využita.

 

Ofenzivní fotbal sliboval zábavnou podívanou. Kosmonoští, posíleni hned čtveřicí hráčů z prvního týmu, posléze z první větší šance otevřeli skóre. Ve 28. minutě potrestal chybičku v defenzivní činnosti na pravé straně kralupské obrany v těžké pozici střelou na vzdálenější tyč Vladyslav Yerkhov.

 

Vedení domácím však nevydrželo dlouho. Kralupský Weiner byl o dvě minuty později faulován v pokutovém území domácích a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil do té doby velmi aktivní Zdržálek.

 

Do konce poločasu se hrál vyrovnaný kombinační fotbal, s náznaky šancí na obou stranách. Gól či větší příležitost však vidět nebyla, a tak úvodní dějství sko čilo nerozhodně 1:1.

Hostující Zdržálek dokonal hattrick

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala opět ve velkém tempu, Kralupy však tahaly za mírně delší konec pomyslného provazu.

 

Po necelé čtvrthodince se k zakončení dostal kralupský bek Kouba, jeho technická střela na vzdálenější tyč ale mířila mimo tři tyče gólmana Šteinera.

 

O chvíli později mířil zpoza vápna mimo i Zdržálek. Ani tyto dvě hrozby nestačily domácím, aby přidaly ve svém výkonu a nasazení a to Kralupy potrestaly. Zdržálek prošel hned přes čtyři protihráče a skrytou střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť Šteinerovy svatyně. Kralupy se tak ujaly vedení.

 

O minutu později mohl být rozdíl skóre ještě vyšší, tečovaná střela střídajícího Uhlíře však skončila pouze na břevně.

 

Dvacet minut před koncem poprvé zahrozili i domácí. Zakončení po rohovém kopu bylo ale nepřesné, a balón tak skončil v zámezí.

 

Hra se postupem času vyrovnala, když najednou z ojedinělé šance dovršil hattrick Dominik Zdržálek, který potáhl míč na střed, obešel dva kosmonoské obránce a utěšenou střelou z dvaceti metrů na přední tyč nedal Šteinerovi nárok zasáhnout. 3:1 pro Kralupy.

 

Kdo si myslel, že je již rozhodnuto a že už se utkání bude jen dohrávat, byl na omylu. V poslední minutě základní hrací doby si Kosmonosy vytvořily po faulu na Strouhala standardní situaci z levé strany zhruba 35 metrů od branky Kralup. Nepovedený centr Matěje Krále, který letěl přímo na branku, však zaskočil gólmana Šídla a zapadl přímo na zadní tyč. Skóre bylo rázem 2:3.

 

Tato situace vlila domácím krev do žil a v nastavení si dokázali vytvořit velký tlak. Hned dvě šance volaly po vyrovnání. V jedné zasáhl Šídlo, ve druhé pak obětavým skokem Culek.

 

Kralupy si tak po výhře 3:2 vezou z Kosmonos tři body a na jaře zatím zůstávají stoprocentní. Naopak Kosmonosy promrhaly šanci na přeskočení Byšic v tabulce.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy B
Martin Michalec: Soupeř nás přehrál hlavně v první půli, kde si vytvářel poměrně dost šancí. Ve druhé půli jsme nebyli schopni pokrýt hráče s číslem sedmnáct, který zápas rozhodl dvěma individuálními akcemi. Jinak to byl celkem vyrovnaný zápas.

FK Kralupy 1901
Luboš Černý: V krásném areálu na skvěle připravené hrací ploše jsme odehráli nejlepší utkání v jarní části. Podali jsme kvalitní týmový výkon, který kazí jen špatná produktivita, kdy jsme neproměnili sedm vyložených šancí. Chtěl bych také vyzdvihnout výkon domácích fotbalistů, kteří jednoznačně patří ke špičce soutěže.



Sestavy


SK Kosmonosy B
D. Šteiner [-] - J. Maryška [-] (86. M. Novák [-] ) , O. Zeman [-] , J. Motyčka [-] (68. D. Málek [-] ) , J. Strouhal [-] , A. Fišer [-] (21. D. Hradec [-] ) , V. Yerkhov [-] , L. Hlaváček [-] , D. Mašek [-] , M. Král [-] , M. Mulligan [-] (68. M. Král [-] )

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - Z. Kouba [-] , J. Víteček [-] , M. Řenč [-] (76. J. Kulhavý [-] ) , R. Culek [-] - D. Weiner [-] (46. J. Polák [-] ) , D. Zdržálek [-] , M. Houška [-] , D. Hemr [-] (61. M. Uhlíř [-] ) , J. Novotný [-] - P. Junek [-] (68. J. Matějček [-] )

ŽK: 16. J. Maryška , 74. V. Yerkhov , 90. M. Novák - 83. M. Uhlíř , 89. Z. Kouba , 90. D. Zdržálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, KUBEČKA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že šlágr kola bude ve znamení fotbalové radosti a věřím, že naše béčko dokáže Kralupy zaskočit a oplatí jim tak porážku z úvodního měření sil, kdy Kralupy pochybnou penaltou zvítězily 1:0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích