4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Poříčí nad Sázavou nezastavila ani Kosoř


Branky


6

Hráči Posázavanu Poříčí nad Sázavou se v posledních kolech daří, ale v posledním kole přeci jen klopýtli a to v zápase s Polabanem Nymburk. Kosoř naopak v posledním kole remízovala v domácím utkání s Komárovem a tak se dalo čekat vyrovnané utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodlo se v prvním poločase

Hráči domácího Posázavanu Poříčí nad Sázavou vstoupili do zápasu velmi dobře a v prvním poločase byli znatelně lepším týmem. Už v 7. minutě poslal domácí do vedení 1:0 domácí kanonýr Michael Azilinon, který skóroval z penalty. Domácí se tak ujmuli velmi brzkého vedení, které jim dodalo klid na kopačky. Ve 23. minutě přidali domácí branku na 2:0. Autorem branky byl Petr Galuška, který po samostatném úniku z poloviny hřiště zakončil přesně střelou na zadní tyč. Na 3:0 vstřelil branku domácí Petr Havlíček ve 35. minutě, když se prosadil hlavou na přední tyči po rohovém kopu domácích. Domácí vstřelili v prvním poločase i branku na 4:0. A to ve 42. minutě se trefil podruhé v zápase Michael Azilinon. Domácí tak nastříleli čtyři branky do sítě hostujícího celku a odnesli si pohodlné vedení. 

Hosté alespoň snížili

Domácí si odnesli z prvního poločasu výrazné čtyřbrankové vedení, které jim zajistilo to, že měli zápas pevně ve svých rukou. Musel by se stát zázrak aby domácí po výkonu z prvního poločasu ztratili takto vysoké vedení. Pokud však Kosoř nechtěla odjet s ostudou musela do druhého poločasu zapnout a alespoň snížit. To se jim nakonec povedlo v 52. minutě, když snížil na 4:1 Michal Nehoda. Byla to však jedíná trefa hostí v tomto zápase a tak si domácí pohlídali tříbrankové vedení až do konce zápasu a připsali si tři body do tabulky. Povedlo se jim vstřelit hned čtyři branky v prvním poločase, ale v druhém poločase už gólově efektivní nebyli. 



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - P. Havlíček [-] , P. Galuška [-] , Z. Hašek [-] (75. F. Majer [-] ) , L. Říha [-] (81. L. Balata [-] ) , J. Jírů [-] , L. Vaculík [-] (60. P. Pohorský [-] ) , M. Azilinon [-] (71. D. Rejhon [-] ) , A. Dumský [-] , J. Baštýř [-] (49. J. Greš [-] ) , K. Vacek [-]


ŽK: 60. M. Azilinon , 63. J. Jírů - 25. M. Brož . ČK: 63. Č. Pekárek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DRÁBEK Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Petr Plaček
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou vyrovnaných týmů ze středu tabulky, ze kterého vyjdou vítězně hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích