2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodovaly penalty


Branky


0

Rozjeté Zubří přijelo na půdu svého souseda do Vidče. K vidění bylo vyrovnané derby, ve kterém padly dvě branky. Oba týmy se prosadily v prvním poločase. Za domácí se přesně trefil Maceček, za hosty skóroval Vokáč. O vítězi nakonec musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Sotva utkání začalo, udeřil domácí tým. Po rychlém protiútoku domácích a po chybě hostů u lajny, se dostal přízemní centr přímo na Jakuba Macečka, který se nemýlil – 1:0. I přes tuto branku, která padla v 5. minutě utkání, byl zápas nadále vyrovnaný. Oba týmy předváděly spíše bojovný fotbal, který jakoby k tomuto derby patřil od začátku do konce. Zubří zlepšilo svou hru a dokázalo ještě do konce poločasu vyrovnat. Po pěkné křídelní akci našel Václav Krupa přihrávkou Radima Vokáče, který předběhl stopery a přes vyběhnutého brankáře Petruželu skóroval – 1:1. O 10 minut později mohli dát hosté důležitý gól do šatny. Petr Polách nahrál Pavlíčkovi, který sám před gólmanem udělal kličku a následně místo střely do odkryté brány zvolil přihrávku pod sebe, ale žádný z jeho spoluhráčů ve vápně nebyl. Velká šance tak zůstala nevyužita a oba týmy šly do šaten za vyrovnaného stavu.

 

 

Druhý poločas se už nesl ve znaku velké bojovnosti. Zubří spoléhalo hlavně na dobrou obranu a směrem dopředu se snažilo vymýšlet ofenzivní akce pomocí nákopů. Domácí tým se této taktice přizpůsoboval a tak se příliš gólových šancí neurodilo. Vidče se v druhém poločase dostalo k jedné střele, tu však zlikvidoval brankář Jurka. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu. K těm přistoupili lépe domácí. Za Zubří svou penaltu neproměnili Krupa a Polách a tak bylo o jednom bodu navíc pro Vidče rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Vidče
Petr Urban (Vidče, trenér): Bylo to vyrovnané derby, přišlo hodně diváků, takže to bylo i vyhecované. Vhledem k předvedené hře si myslím, že remíza je zasloužená pro oba týmy.

FC Zubří
Martin Nerád (Zubří, trenér): Podali jsme takový výkon, abychom získali bod, což se nám nakonec povedlo. Utkání to bylo bojovné a plné důrazu, z naší strany ale trochu lehkovážné. Závěrečné pokutové kopy se nám vůbec nepovedly.



Sestavy


TJ Vidče
R. Petružela [-] - V. Urban [-] , D. Nerad [-] , P. Špůrek [-] , M. Drda [-] - P. Stodůlka [-] (64. J. Vaculín [-] ) , P. Křenek [-] , P. Mičkal [-] , P. Drda [-] - J. Maceček [-] , L. Vala [-]

FC Zubří
J. Jurka [-] - V. Frňka [-] , R. Bortl [-] , P. Majer [-] - K. Drda [-] , J. Raždík [-] , R. Jurajda [-] , M. Pavlíček [-] , L. Raždík [-] - V. Krupa [-] , R. Vokáč [-]

ŽK: 21. P. Drda , 34. D. Nerad , 65. M. Drda - 71. R. Vokáč , 73. R. Bortl , 82. L. Raždík , 85. J. Raždík .
Hráči zápasu: J. Maceček - R. Vokáč .
Místo: Vidče.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 21 72:33 47
2 TJ Sokol Kateřinice 21 51:29 47
3 TJ Sokol Podlesí 21 55:27 44
4 TJ Vidče 21 51:33 36
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 21 35:31 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Adam Juřík 14
4 Petr Mičkal 14
5 Jozef Kušnier 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 50 47,6% 0
3 Jiří Klik 30 53,6% 0
4 Venca Likeš 25 51,0% 0
5 Radek Hruška 23 37,1% 0
Zobrazit celou tabulku