0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2015 16:30

6.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zubří zvládlo předehrávku lépe


Branky


0

Páteční odpoledne nabídlo předehrávku šestého kola. Podlesí na svém hřišti přivítalo tým nedalekého Zubří. Jedinou branku utkání vstřelil už v sedmé minutě hostující Karel Drda. Domácí nedokázali proměnit ani jednu ze svých příležitostí a nakonec odchází ze zápasu poraženi. Velikým nedostatkem zápasu byl výkon hlavního rozhodčího Pavla Karlíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karel Drda dává Zubří vedení

Utkání začalo vyrovnaně, ale hosté šli brzy do vedení. Po přímém volném kopu se k odraženému míči dostal Karel Drda, který neměl problém vstřelit první branku utkání. Běžela sedmá minuta utkání a hosté vedli 0:1. Podlesí se dlouho nedokázalo prosadit směrem dopředu a hosté se do útoku nijak bezhlavě nehrnuli. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením Zubří.

 

Nešťastný konec zápasu

Ve druhém poločase byli lepším týmem domácí. Vypracovali si několik šancí, ale žádná gólem neskončila. Buď se vytáhl hostující brankář Jurka, nebo Podlesí stála v cestě branková konstrukce. Hosté hráli obětavě a neustále hrozily možnými protiútoky. Konec zápasu už byl poznamenaný nervozitou domácích. Fotbalu bohužel nepřispěl hlavní rozhodčí Karlík, který připustil velmi tvrdou hru a několika nepřesnými rozhodnutími rozhodil oba týmy. Špatný výkon korunoval hlavní rozhodčí na konci zápasu. V 90. minutě i přes zdržování Zubří nenastavil ani jednu minutu a zápas ukončil dokonce ještě před uplynutím řádné hrací doby. To vyústilo v agresivní reakce domácích. Červenou kartu nakonec za napadení a slovní urážení rozhodčího obdržel Petr Pernický. Zápas tak neskončil příliš šťastně, ale na tom, že Zubří získalo tři body, se už nic nezměnilo.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Podlesí
Podlesí (Miroslav Dočkal, trenér): Bohužel pokračujeme v střeleckém trápení. V utkání jsme udělali jednu chybu v obraně, kdy brankář neudržel míč ze standardní situace, a dostali jsme jediný gól zápasu. Na vyrovnání jsme měli po trvalé uzemní převaze šancí víc než dost, ale bohužel zůstaly nevyužity. Je to už druhý zápas v řadě, kdy herně válcujeme soupeře, ale nedokážeme trefit mnohdy prázdnou branku. A to byl jediný důvod naší prohry. Co se týče výkonu pana rozhodčího, byl velmi slabý. Každý kontakt našeho hráče se soupeřem trestal žlutou kartou, naproti tomu soupeři neudělil kartu ani za faul na pronikajícího Žnivu, který by pokračoval sám na brankáře a ani za velmi zřetelné zdržování. Co se týče konce utkání, v čase 89:40 jsem vznesl k rozhodčímu slušný dotaz, kolik bude nastavovat, abych měl představu, on se usmál, řekl: „uvidíš“, a s úsměvem odpískal v tomto čase konec utkání, čemuž se divili všichni přítomní, neboť se dle názoru všech jen za ošetřování měly nastavovat minimálně 4 minuty. Jinak moje reakce po tom to byla, jaká byla, za což se omlouvám všem přítomným.




Sestavy


TJ Sokol Podlesí
I. Petrnek [-] - T. Adámek [-] (75. T. Holčák [-] ) , M. Borák [-] (18. P. Pernický [-] ) , B. Petřvalský [-] , M. Stolář [-] - J. Švec [-] (60. Š. Rybenský [-] ) , J. Zetek [-] , R. Blažek [-] (79. D. Křižan [-] ) , P. Blažek [-] - A. Žniva [-] , P. Bělocký [-]

FC Zubří
J. Jurka [-] - P. Berka [-] , P. Majer [-] , R. Bortl [-] , V. Frňka [-] - J. Mičkal [-] , M. Pavlíček [-] (90. J. Němec [-] ) , L. Raždík [-] , K. Drda [-] - R. Kalod [-] , R. Vokáč [-]

ŽK: 7. B. Petřvalský , 17. M. Borák , 24. P. Pernický , 51. J. Zetek , 77. M. Stolář - 39. R. Vokáč . ČK: 90. P. Pernický .
Hráči zápasu: K. Drda .
Místo: Podlesí. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 20 69:31 44
2 TJ Sokol Kateřinice 20 48:28 44
3 TJ Sokol Podlesí 20 54:26 43
4 TJ Vidče 20 50:32 35
5 FK Vigantice 20 45:40 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 13
5 Petr Daniš 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 51 56,0% 0
2 Ladislav Beran 50 47,6% 0
3 Jiří Klik 30 53,6% 0
4 Venca Likeš 25 51,0% 0
5 Radek Hruška 23 37,1% 0
Zobrazit celou tabulku