Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov doma opět vyhrál


Branky


0

Jimramov si v domácím prostředí připsal již třetí výhru a zůstává na špici tabulky III. třídy na třetím místě díky skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup Jimramova do utkání

V sedmém kole třetí třídy na sebe narazily týmy domácího Jimramova a nováčka soutěže ze Strážku. Jimramov v podzimní části soutěže hraje výborně a drží se na třetím místě tabulky. Po čtyrech vítězstvích v řadě Jimramov až v minulém kole vysoko prohrál v Měříně. Strážku po dobrém vstupu do soutěže jakoby docházel dech a začíná se propadat tabulkou směrem dolů.. Domácí měli výborný nástup do utkání, kdy přitlačili hosty na jejich polovině hřiště a tlak zúročili ve dvougólové vedení. Ve 4. minutě se trefil Ondřej Černý a v 10. minutě kapitán Lukáš Bednář. I po vstřelených brankách byli domácí nadále lepší a hrozili zejména ze standardních situací a po dlouhých autech. Kolem 30. minuty se hra vyrovnala, také hosté si začali vytvářet šance a jednu z nich proměnil v 36. minutě Tomáš Christian. Domácí odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem, hosté s nadějí, že druhý poločas zdramatizují a pokusí se vyrovnat.

 

Domácí měli opět skvělý nástup a Černý dorazil soupeře

Začátek druhé půle byl kopií té první. Domácí ve 46. a 48. minutě zásluhou Ondřeje Černého navýšili svůj náskok na 4:1 a bylo prakticky rozhodnuto. Nedá se říct, že by hosté utkání zabalili, ale dobře hrající domácí obrana je do žádných velkých příležitostí nepouštěla. Výjimkou byly dvě šance kolem 75. minuty, ale obě perfektně zlikvidoval brankář Antonín Hlaváč. V poslední desetiminutovce ještě dvakrát nebezpečně vystřelil Jan Buchta, jednou zastavila střelu tyč, podruhé šel míč těsně nad, a tak se již skóre neměnilo. Zápas skončil zaslouženou výhrou domácích.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Já osobně jsem měl ze soupeře respekt, ale myslím si, že jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou a skóre mohlo byt ještě vyšší. I s tímto výsledkem jsem však maximálně spokojen a potvrdili jsme výborný start do soutěže.

TJ Strážek
Josef Cimbálník, trenér Strážku: Jimramov nás k ničemu nepouštěl. Na malém hřišti to moc pohledný fotbal rozhodně nebyl. Hřiště to neumožnilo ke kombinační hře, byla to spíše nakopávaná, kde si to domácí ,,silový" hráči zkušeně pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] , M. Pavelka [-] , P. Sedlák [-] , J. Štěrba [-] - L. Buchta [-] , O. Černý [-] , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] - Z. Novotný [-] (69. P. Sedlák [-] ) , M. Dvořák [-]

TJ Strážek
J. Vala [-] - T. Christian [-] (68. T. Müller [-] ) , J. Chocholáč [-] (15. P. Válek [-] ) , S. Lahodný [-] , J. Cimbálník [-] - J. Patloka [-] , M. Svoboda [-] , F. Lahodný [-] , J. Valík [-] (53. T. Šikula [-] ) - Z. Jaroš [-] , M. Christian [-]

ŽK: 88. L. Buchta - 38. F. Lahodný .
Hráči zápasu: L. Bednář , J. Buchta - M. Svoboda .
Místo: Jimramov. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Štefka Stanislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.