0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek odmítl bod, když nedal penaltu


Branky


0

Strážek domácí  prohrou s Radostínem klesl na poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín B šel do vedení

V devátém kole se utkaly týmy ze dna tabulky. Domácí tým chtěl ukončit nepovedenou sérii zápasů bez výhry a naplno dnes bodovat. Jenže bylo vše jinak. Od začátku zápasu to byla spíše nakopávaná, byla spousta nepřesností a vůbec to nebyl pohledný fotbal pro oko diváka. Do první brankové příležitosti se dostali domácí, když Svoboda se dokázal dostat za obranu Radostína a pálil těsně vedle branky. A tak zahrozili hosté. V 10. minutě po centru se nejlépe ve vápně orientoval Invald Lukáš a z dorážky otevřel skóre 0:1. Domácí se pak snažili, jenže Radostín v tu chvíli hrál zkušeně a nepouštěl mladíky ze Strážku téměř k ničemu, a tak se první půle víceméně dohrávala v boji o střed hřiště. 

Domácí v závěru odmítli vyrovnání

Do druhé půlky s řadou střídání domácí vstoupili mnohém lépe. Hned od začátku kontrolovali hru a vytvářeli si jasnou herní převahu. Přicházely i šance, které ovšem buď lítaly mimo branku a nebo je chytal skvěle chytající gólman Poul. Že se hrálo ve druhé půlce jen na jednu branku, potvrzuje i to, že Radostín ve druhém poločasu nevyslal na branku Urbánka ani jednu střelu. Domácí tým se snažil, bylo to na nich vidět, strašně chtěli zápas otočit, jenže jim nebylo přáno. Když v 88. minutě zapískal rozhodčí pro domácí penaltu a míč si vzal Patloka, už všichni přítomní i sami hráči si mysleli, že zápas skončí remízou, jenže Patlokovu střelu vystihl brankář Poul a potvrdil tak střeleckou bídu domácích hráčů. Proto si Radostín odvezl tři body a posunul se blíže ke středu tabulky. Strážek naopak klesl na samé jeho dno.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Cimbálník Josef, hráč Strážku: Zapomněli jsme střílet góly, nic nám tam teď nepadá. Zápasy si tak bohužel prohráváme sami, když nedokážeme z vytvořených šancí vstřelit branku.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Zápas, který neměl moc dobrou úroveň od obou mužstev, jsme dokázali zvládnout a vyhrát 0:1. Domácí nás ve druhé půli herně předčili, ale nám se hlavně díky skvělému výkonu brankáře podařilo výsledek udržet.



Sestavy


TJ Strážek
D. Urbánek [-] - M. Christian [-] (46. Z. Jaroš [-] ) , J. Patloka [-] , T. Christian [-] , J. Chocholáč [-] (40. J. Cimbálník [-] ) - J. Valík [-] , J. Melichar [-] , M. Svoboda [-] , F. Lahodný [-] - P. Kupský [-] , P. Šustal [-] (46. F. Šmerda [-] )

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , L. Invald [-] , P. Inwald [-] , J. Inwald [-] - J. Koudela [-] , J. Poul st. [-] (62. J. Koudela [-] ) , D. Večeřa [-] , P. Gregar [-] - P. Kozel [-] , M. Homola [-]

ŽK: 68. L. Invald .
Hráči zápasu: M. Svoboda - J. Poul .
Místo: Strážek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.