Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek rozstřílel Rovečné 7:1


0

V souboji dvanáctého celku v tabulce Strážku, s desátým Rovečným, skončil šestibrankovým vítězstvím domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do tříbrankového vedení

Od začátku zápasu domácí tvořili hru, hosté spoléhali na rychlé brejky. Na první branku se nečekalo dlouho. Když v 9. minutě zahrával Patloka roh, tak Lahodný Stanislav krásnou hlavičkou otevřel skóre zápasu na 1:0. Z vedení se domácí moc dlouho neradovali, už v 11. minutě Svoboda vyrovnal na 1:1, když po chybě stopera šel sám na brankáře Fialu a bez problémů skóroval. Zpět vedení vrátil na stranu domácích o další 4. minuty později Patloka, když z dvaceti metrů z trestného kopu trefil krásně pravý roh branky, gólman Petr byl bez šance 2:1. Další gól a tím pádem i uklidnění pro domácí hráče přidal Christian Tomáš, když po krásně nahrávce za obranu hostů šel sám na brankáře Petra a střelou k tyči zvýšil na 3:1. Strážek v tu chvílí byl na hřišti jednoznačně lepší týmem a to potvrdil ve 38. minutě, když Patloka zvyšoval už na 4:1. Domácí tak mohli jít do kabin v klidu a s jasným vedením . 

Jiří Patloka dokonal hattrick

Ve druhé pulce Strážek kontroloval hru. Rovečné se skoro nezmohlo vůbec na nic, v útočné části byli velmi pasivní. Strážek si vytvářel další šance, které k smůle domácích diváku zahazoval. Rovečné si vytvořilo jen jedinou, ale za to krásnou střelu z přímáku, kterou však skvělým zákrokem gólman Fiala vyrazil na roh. Závěrečná pětiminutovka jasně patřila Strážku. Postupně se v 85. minutě trefil Christian Martin, o další dvě minuty později se krásnou střelou trefil a završil tím tak svůj dnešní hattrick Jiří Patloka. Na konečné skóre 7:1 upravil 89. minutě hlavičkou a svým druhým gólem v zápase Christian Martin a ukončil tak tím dnešní gólové hody ve Strážku.   

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník, hráč: Dneska to byla zasloužená výhra, tým podal skvělý výkon

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér: Po dvou výhrách v předešlých kolech jsme v tomto utkání podali ostudný výkon a od ještě drtivější porážky nás zachránil brankář Martin Petr.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , P. Kupský [-] , P. Šustal [-] , F. Šmerda [-] - J. Patloka [-] , M. Christian [-] , T. Christian [-] , J. Chocholáč [-] - Z. Jaroš [-] (59. T. Šikula [-] ) , M. Svoboda [-] (76. J. Cimbálník [-] )

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - T. Prudký [-] (55. M. Dlouhý [-] ) , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - K. Jančík [-] , P. Svoboda [-] (62. M. Bezectný [-] ) , P. Žila [-] , M. Svoboda [-] - M. Hanuš [-] , P. Večeřa [-]

Hráči zápasu: T. Christian , J. Patloka - M. Petr .
Místo: Strážek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čech Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.