Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné vyhrálo ve Strážku a přezimuje na čtvrtém místě


Branky


0

Fotbalisté Sněžného vyhráli ve Strážku 3:1 a do jarních bojů půjdou ze čtvrtého místa v tabulce. Strážek naopak čeká souboj o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Hosté do posledního zápasu podzimu vzhledem k postavení v tabulce šli v roli jasného favorita. Jenže to tak ze začátku zápasu nevypadalo. Strážek vlítl na soupeře hned od první minuty. Držel míč na svých kopačkách a vytvářel si šance. Tu největší bohužel pro radost domácích fanoušků v 10. minutě zahodil Cimbálník, když po krásném centru od Jaroše si zasekl míč přes obránce a z pěti metrů smolně trefil stojícího obránce hostí na brankové čáře. A tak se ujala až nečekaná střela ve 14. minutě, když Lahodný Stanislav z 25 metru krásně trefil pravou horní šibenici branky 1:0. Když pak ve 23. minutě trefil Christian Tomáš po lobu brankáře jen břevno branky hostů, jakoby hra domácích se pomalinku vytrácela. Hosté do té doby hrozili jen z brejků a házených dlouhých autů. Po jednom z nich ve 29. minutě zahrál domácí obránce nešikovně rukou a rozhodčí zapískal jasnou penaltu. Míč si vzal a s přehledem proměnil Forchtsam Ondřej a bylo vyrovnáno 1:1. Když se ani v 35. minutě neujala hlavička domácího Jaroše, která mířila těsně vedle branky, šlo se do kabin za nerozhodnutého stavu. 

Druhou půli Sněžné dvakrát skórovalo

Ve druhé půlce nebylo k vidění moc fotbalového umění, byla to spíše nakopávaná z jedné strany na druhou. Domácí vůbec nenavázali na první půlku, kde byli lepším týmem a směrem dopředu si celkem nic nevytvořili, snad jen v 55. minutě z hranice pokutového kopu střílel v těžké pozici nad branku Christian Martin. Od té doby domácí směrem dopředu byli velmi pasivní. A tak hosté udeřili. Z ničeho nic se z dvaceti metrů odhodlal ke střele Forchtsam Ondřej a krásnou střelou poslal svůj tým do vedení - 1:2 . Domácí se pak snažili, jenže jim míč odskakoval od noh a odrážel se na kopačky hráčům ze Sněžného. Když pak v 77. minutě po nedorozumění domácího brankáře Fialy a domácích zadáků si dal jeden z domácích obránců vlastní gól, který nakonec byl připsán hráčovi utkání Ondřeji Forchtsamovi. Zbytek zápasu si hosté, už zkušeně pohlídali a z posledního zápasu podzimu si odvezli jako šťastnější tým ve druhé půlce výhru - 1:3



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník, trenér: Kdybychom ze začátku dali šance, které jsme si vypracovali, mohl zápas skončit jinak, bohužel se tak nestalo. Musíme však myslet dopředu a v zimní pauze potrénovat hlavně koncovku, která nás na podzim velmi trápila a rozhodovala zápasy a pořádně se tak připravit na jarní část soutěže, která bude ještě velmi těžká a zajímavá .

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák, trenér: K dnešnímu utkání jsme zamířili v oslabené sestavě, a proto je výsledek pro mě velmi uspokojující. Domácí byli prvních 30 minut jasně lepší a bylo štěstí, že jsme dostali jen jednu branku. Po vyrovnání z pokutového kopu se hra vyrovnala a náznaky šancí byly na obou stranách. Zápas rozhodl v druhém poločase, náš nejlepší hráč podzimu, O. Forchtsam krásnou střelou do horního růžku branky. Bylo to šťastné vítěství, které se ale počítá. Děkuji družstvu Strážku, že šli hrát fotbal a ne plakat po každém souboji jako některá jiná mužstva. Celkově děkuji všem hráčům za předvedené výkony během podzimu, náš cíl 39 bodů nebyl splněn, ale vzhledem k absencím klíčových hráčů jsem s bodovým ziskem spokojen. To, že 6 týdnů nebyl trénink mě velmi mrzí a hráči to poznají na pokutách.



Sestavy


TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Kupský [-] , S. Lahodný [-] (42. F. Lahodný [-] ) , P. Šustal [-] , F. Šmerda [-] - M. Svoboda [-] (46. J. Patloka [-] ) , T. Christian [-] , J. Chocholáč [-] , M. Christian [-] - Z. Jaroš [-] (75. T. Šikula [-] ) , J. Cimbálník [-] (58. J. Valík [-] )

TJ Sokol Sněžné
D. Štegner [-] - M. Střešňák [-] , T. Odehnal [-] , M. Škapa [-] , L. Pondělíček [-] - L. Střešňák [-] , J. Beneš [-] , K. Štegner [-] , M. Dvořák [-] - O. Forchtsam [-] , J. Buchta [-]

ŽK: 83. J. Patloka , 86. J. Chocholáč - 12. M. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Cimbálník - O. Forchtsam .
Místo: Strážek. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dítě Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.