R. Janoštík 87. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osvětimany neohrozil ani 3. tým v tabulce


Branky


3

Prokletí jménem Osvětimany bohužel dostihly Těšnovice stejně jako na podzim, kdy v druhém kole pro vysokou absenci zraněných hráčů znamenalo kontumaci, tak i na jaře.

 Tentokrát ke kontumaci nedošlo, avšak vysoká absence zraněných hráčů neulehčila trenérům situaci při skládání týmu proti prvnímu týmu tabulky, který v této sezóně neztratil ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Začátek zápasu patřil hostujícímu týmu, kdy držel balón na svých kopačkách a rychlým gólem v 6. minutě se dostal do vedení díky gólu Tomaštíka.  

Domácí tým se nesesypal a postupem se dostával do zápasu.

První poločas se odehrál bez větších šancí, a proto se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Druhý poločas

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu. Druhá větší šance hostů v zápase přišla až v 75. minutě, kdy se prosadil krásnou ranou po rohovém kopu obránce Přílučík a tím se hosté dostali do vedení 2:0.

V závěru, po ruce hostujícího hráče ve vápně, dostali Těšnovice šanci v podobě pokutového kopu. Ten proměnil Janoštík a v 85. minutě tak snížil na 1:2.

V 90. minutě se domácím naskytla ještě jedna velká šance, kdy se k míči na malém vápně dostal k zakončení Brázdil, který však minul.

 Více už se v zápase nestalo a hosté tak udrželi těsně vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Těšnovice
Ohlasy - TJ Těšnovice - Dominik Zavadil: Velké díky patří všem hráčům, kteří do dnešního zápasu nastoupili, a i ve velmi improvizované sestavě předvedli bojovný výkon a uhráli důstojný výsledek vzhledem k soupeři, který k nám dnes zavítal. Doufejme, že marodka se do příštího týdne nějak zredukuje a třetí domácí zápas v řadě proti Nedachlebicím skončí pro domácí tým vítězně. Začátek v 15:30. Přijďte nás podpořit.




Sestavy


TJ Těšnovice
F. Zavadil [-] - M. Pospíšil [-] , O. Šilinger [-] , T. Mrázek [-] , J. Pluhař [-] - A. Slováček [-] (80. M. Svoboda [-] ) , J. Malát [-] , D. Matuška [-] (77. M. Hříbek [-] ) , T. Hrabal [-] , M. Brázdil [-] - R. Janoštík [-] -

TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - L. Ohnutek [-] , P. Němčický [-] (46. V. Šumulikoski [-] ) , B. Rajsigl [-] (69. T. Horáček [-] ) , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] , J. Bartoš [-] (84. V. Kučera [-] ) , M. Čevelík [-] (83. O. Vašek [-] ) , M. Tomaštík [-] (84. M. Blahoušek [-] ) , M. Přílučík [-] , J. Perůtka [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Horváth Antonín - BRŠLICA Pavel, VITÁSEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů