M. Srnský 44.
M. Hájek 77. (p.)
2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová překvapivě uhrála remízu s Bory


Branky


44. M. Srnský , 77. M. Hájek (p.) - 7. M. Vávra , 17. T. Brodský
0

Bory se s podzimní částí soutěže rozloučily překvapivou remízou 2:2 na hřišti Bobrové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě rychlé branky

Bory přijely do Bobrové jako velký favorit a určitě se chtěly s podzimní částí soutěže rozloučit vítězně. Ze třetího místa v tabulce ztrácely na vedoucí duo Křižanov a Bohdalov, jediný bod. Domácí, které sužovala celý podzim marodka, šli do zápasu s cílem bodovat. Z deváté pozice měli domácí na předposlední Vír náskok jediného bodu, a tak se v našlapané druhé polovině tabulky bude již teď hodit každý bod do jarních bojů o záchranu v soutěži. Do zápasu vstoupili očekávaně lépe hosté a již v sedmé minutě byli odměněni vedoucí brankou. Domácí hráči ztratili na polovině hřiště míč, který po přihrávce hostů skončil na kopačce Martina Vávry, který se ocitl sám před gólmanem Tomášem Uhlířem a zkušeně zakončil - 0:1. Druhý zásah na sebe nenechal dlouho čekat. V 17. minutě rozehrával Tomáš Brodský z poloviny hřiště přímý kop, který na velkém vápně líznul hlavou domácí hráč Daniel Roháček a poslal míč do protipohybu brankáře Uhlíře - 0:2. Po druhé brance Bory zkušeně kontrolovaly hru a držely zasloužené vedení. Hra se odehrávala mezi oběma šestnáctkami a nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí mohli zdramatizovat průběh zápasu. Minutu před přestávkou přišla ale veliká hrubka hostující stopérské dvojice, které využil domácí matador Miloš Srnský. Situaci, ve které postupoval sám na brankáře Martina Pokorného, zkušeně využil a brankáře hostí propálil - 1:2. Do kabin odcházeli nakonec možná spokojenější domácí, kteří se snížením stavu dostali zpět do utkání.

Bobrová vyrovnala z pokutového kopu

Do druhého poločasu domácí prostřídali a přeskupili řady. Na hrot útoku se posunul Jiří Svoboda a Bobrová najednou ožila. Domácí byli aktivnější, napadali hosty a přicházeli také šance na vyrovnání. V první šanci šel sám na brankáře Pokorného dorostenec Vojtěch Křepela, ale trefil jen boční síť. Druhou šanci si vytvořil po krásném centru Jaroslava Stupky právě do útoku vysunutý Jiří Svoboda. Úplně sám a nehlídán, ale asi z deseti metrů přestřelil hlavou branku. Bory si již hlídaly jednobrankový náskok a hrozily spíše z rohů a standartních situací. Za svoji aktivitu byli domácí přeci jen odměněni v 77. minutě. To byl ve velkém čtverci faulován Jiří Svoboda a rozhodčí Salaš nařídil pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil nejlepší hráč zápasu Michal Hájek a poslal Pokorného na druhou stranu -2:2. Zápas se již poté jen dohrával, i když výhru chtěli na svoji stranu strhnout oba dnešní soupeři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér: První poločas byly jasně lepší Bory a zaslouženě vedly. My jsme do druhého poločasu přeskupili řady a byli lepší, důraznější. V závěru jsme z pokutového kopu zaslouženě vyrovnali. Dnešní zápas je remíza spravedlivá. Chtěl bych vyzvednout výkon nestárnoucího matadora Milana Špačka, proti kterému jsem ještě jako hráč nastupoval.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér: V prvním poločase jsme si vytvořili trvalý tlak dali jsme dvě branky a další šance jsme zahodili. Před odchodem do kabin jsme vyrobili obrovskou chybu v rozehrávce a darovali domácím branku do šatny. V druhém poločase se hrálo nahoru, dolů a domácím se podařilo z penalty vyrovnat. Z naší strany prohospodařený zápas.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Stupka [-] , D. Roháček [-] , M. Hájek [-] , K. Flídr [-] - J. Trnka [-] (46. R. Kratochvíl [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Hrbek [-] (82. P. Mikíšek [-] ) , V. Křepela [-] - M. Mašek [-] , M. Srnský [-] (67. M. Kratochvíl [-] )

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Pol [-] , T. Brodský [-] , V. Chalupa [-] , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] , P. Vaculík [-] , A. Novotný [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 37. J. Trnka , 49. J. Svoboda , 56. T. Hrbek , 86. M. Kratochvíl - 75. A. Novotný .
Hráči zápasu: M. Hájek - M. Špaček , V. Chalupa .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, ŠTEFKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.