Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice si s chutí zastřílely proti Lipí, hattrickem se blýskl Ježek


Branky


15

Dubenec – Fotbalisté Dívčic ve 26. kole III. třídy porazili Lipí 7:2. Branky padaly v prvním poločase, ale rozhodnutí přišlo po hodině hry. Kanonýr Michal Ježek po pauze zkompletoval hattrick, za domácí se trefili ještě dvakrát Čuhaj a Vladimír Valenta. Za hosty se prosadili Cihlář a Dychtl.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyhráli domácí

V souboji týmů z popředí tabulky začaly lépe domácí Dívčice. Z hranice vápna napřáhl Ježek, ale jeho přízemní pokus v poklidu kryl Macháček do rukavic. V 8. minutě přišla největší šance dívčického týmu v dosavadním průběhu. Tvzického centr prošel na hlavičku Čuhaje, který těsně přestřelil horní tyč. Hosté kontrovali o pět minut později. Z dobré pozice to zkusil Cihlář a Kácal se musel v bráně pořádně protáhnout. Ve 12. minutě domácí záložník Rejdal zahrával rohový kop přesně na hlavu Michala Ježka a domácí vedli 1:0. Ve 23. minutě se odhodlal ke střele Adam Cihlář a bylo vyrovnáno - 1:1. Remízový stav vydržel pouhé dvě minuty. Vladimír Valenta se odhodlal ke střele z třiceti metrů a krásnou ránou do šibenice vrátil domácím vedení. Valenta hrál dál výborný zápas. Jeho centr z levé strany našel kopačky Čuhaje, jehož nebezpečnou střelu musel gólman Lipí zpacifikovat. Ve 28. minutě nacentroval z pravé strany Čuhaj, Ježek zpracoval míč ve vápně kde ho předložil Vladimíru Valentovi, který zakončil s ledovým klidem a dal domácím dvoubrankové vedení. V závěru ještě zahrávali hosté rohový kop, který propadl až k Tomáši Dychtlovi a ten se trefil přesně mezi nohy dívčického gólmana - 3:2. 

Dívčice nakonec nasázeli Lipí sedm branek

Ve druhém poločase si diváci přišli na své. Sotva se usadili do hlediště, měl velkou šanci Ježek ale hostující brankář mu šanci včasným vyběhnutím překazil. Svěřenci kouče Kočera sahali po vyrovnání, Wegenkittlova tvrdá střela skončila v rukavicích dívčického brankáře. Místo vyrovnání však přišla po hodině hry čtvrtá branka Dívčic. Po přihrávce Strnada se dostal do velké šance Martin Čuhaj, který si tentokrát počínal chladnokrevně a Macháček byl bez šance – 4:2. O minutu později přišel brejk domácích, Ježek byl u míče dřív než brankář a předložil ho Martinu Čuhajovi, který už měl snadnou práci. Střelecké hody pokračovaly i nadále. V 60. minutě vybojoval míč Valenta, nahrál Michalu Ježkovi a poslal do brány Lipí šestou navštívenku. Osmnáct minut před koncem se účet utkání uzavřel. Dočkal se opět Michal Ježek, který zkompletoval hattrick, jenž dostal ideální pas před bránu a nechytatelnou střelou dovršil vysoké vítězství Dívčic 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musíme být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Do zápasu jsme dobře vstoupili, pomohla nám brzká vedoucí branka. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit hned sedmkrát. Hráli jsme dobře po všech stránkách, i přesto že nám chybělo několik hráčů základní sestavy. Měli jsme chuť do hry, vytvořili jsme si hned několik dalších šancí. Odehráli jsme dobré utkání. Sezónu jsme zakončili po zpackaném podzimu na pěkném pátém místě, takže s konečným umístěním musíme být spokojeni.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - L. Waldhauser [-] , V. David [-] - J. Valenta [-] , S. Rejdal [-] , L. Tvrzický [-] , P. Semrád [-] , V. Valenta [-] - M. Ježek [-] , V. Strnad [-] - M. Čuhaj [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , D. Vondroušek [-] , Š. Svoboda [-] , R. Fojtík [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , P. Boháč [-]

ŽK: 72. V. Strnad .
Hráči zápasu: M. Čuhaj , V. Valenta , M. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BUŘIČ Josef - AMBROŽ Martin (N), KAMLACH Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Vlastimil Švík
Tip experta: remíza

Souboj dvou trenérských person ve 3. třídě. Trenér Lipí nám na vlastní oči ukázal, že je férový chlap, a že i po sportovní stránce mužstvo hodně pozvedl. Proti němu bude stát trenérská legenda a nejspíš nejdéle sloužící trenér 3. třídy Zbyňa Maňhal. Tento zápas doporučuji neprošvihnout. Taktická bitva s přemírou secvičených kombinací skončí remízou. 4:4.

Tip: výhra hostů

Lípí vyloupí Dívčice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích