Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany utrpěly vysokou porážku, od Kameňáku dostaly čtyři góly


8

Fotbalisté Chrášťan prohráli ve 23. kole III. třídy s rezervou Kamenného Újezdu 1:4 a na vítězství čekají sedm kol v řadě. Kameňák se v Chrášťanech poprvé prosadil po deseti minutách, díky Havlíčkovi. Dvě branky poté vstřelil Samborský a hosté vedli po půli 0:3. Domácí snížili v 65. minutě Drozdem. Konečný výsledek stanovil v závěru Pfauser. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
Facebook: Ráz utkání určil již první poločas, který jsme zvládli dobře bez větší šance domácích. Nám se podařilo vstřelit tři branky. A hru jsme měli pod kontrolou. Po přestávce na nás domácí vletěli, změnili rozestavení a snažili se utkání zdramatizovat. Šancí měli celkem dost. Ale nás podržel gólman a tak domácí vystřelili pouze jednu branku na 1:3. Pak jsme hru postupně zlepšili a opět dostali zápas pod kontrolu. Pak jsme přidali branku na 1:4 nejmladším hráčem Davidem Pfauserem. Tím si myslím bylo rozhodnuto že si odvezeme tři body. Domácí již na nějaký zvrat neměli ani sílu ani dostatečnou kvalitu. Zvítězili jsme zaslouženě i přes problémy se složením sestavy. S tím se asi potýkal i domácí tým. Střídačky obou mužstev byli prázdné a tak si to museli až do konce rozdat hráči na hřišti. Za vítězství jsme rádi. Soupeři přeji ať se jim daří.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
J. Vomáčka [-] - M. Drozd [-] , V. Mach [-] , M. Zeman [-] , J. Pešl [-] , V. Mach [-] - M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] - R. Drozd [-] , J. Král [-] , P. Kremsa [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kokejl [-] - J. Rožboud [-] , D. Pfauser [-] , D. Augusta [-] , J. Havlíček [-] , M. Barnyk [-] , P. Kuryliuk [-] , V. Šimek [-] , M. Velát [-] , M. Svobodný [-] , H. Švec [-]

Hráči zápasu: M. Barnyk , M. Samborský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PILEČEK Josef - BAHLEDA Ondřej (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích