Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná vyloupila Čtyrák, nasázela mu sedm branek


10

V nedělním odpoledni bylo odehrán další zápas 16. kola III. třídy, který proti sobě svedl mužstva Čtyř Dvorů a Včelné. Vedoucí celek tabulky s přehledem potvrdil roli favorita, ale o svém vítězství rozhodl definitivně až během druhé půle. Hosté si nakonec odvezli z budějovického sídliště přesvědčivou výhru 7:0 a vrátili se do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Včelná u Českých Budějovic
Petr Křiváček (hráč): V první řadě musím vyzdvihnout smrtící duo na lajně obou týmů, kde to spíše připomínalo sraz dvou veteránů bitvy na Bílé hoře. Teď už ovšem k zápasu. Přijde mi to už jako takové pravidlo, že po vstřeleném gólu přestaneme na chvíli hrát naši hru. Taky tomu odpovídal celý první poločas. Místo toho, aby se naše hra více uklidnila, tak jsme hráli nahoru a dolu. Klid na kopačky nám dal až druhý vstřelený gól z přímého kopu. I když nevím co by se stalo, kdyby za stavu 2:0 proměnil svoji velkou šanci domácí hráč, který běžel sám na bránu. Tady musím uznat parádní zákrok naší živé díry v bráně. To nás nakoplo a následně jsme přidávali jednu branku za druhou. Bereme tři body a zaslouženě jsme se vrátili na čelo tabule.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
D. Pecha [-] - P. Jirák [-] , D. Čermák [-] , T. Dubský [-] , M. Pečený [-] , D. Sobolík [-] , J. Vymětalík [-] , L. Sekyra [-] , L. Polesný [-] , P. Karlíček [-] , T. Písko [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - P. Křiváček [-] , V. Adamovský [-] , T. Jordán [-] - P. Kladenský [-] , D. Tondl [-] , M. Jordán [-] , V. Šálek [-] , F. Pauch [-] - J. Gruber [-] , O. Polanský [-]

ŽK: 10. O. Polanský , 31. P. Křiváček .
Hráči zápasu: P. Chroustovský , J. Gruber , V. Šálek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - BEZPALEC Václav (N), ZAJÍC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Celý týden jsme se poctivě připravovali, proběhl dvoufázový trénink a škeble máme nastavené. Zkrátka nechceme nechat nic náhodě a věříme, že na “ katovně “ urveme boda a půjdeme si za našim jasným cílem, klidný střed tabule.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích