0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišovská rezerva si odváží všechny body z Horní Stropnice


Branky


9

Fotbalisté Lišova porazili v patnáctém kole III. třídy poslední Horní Stropnici 2:0. Hosty poslal do vedení Kopačka, další šance ale v prvním poločase neproměnili. Pojistku přidal po více jak hodině hry Račák. Horní Stropnice ani tentokrát nezvítězila a tříbodový zisk vyhlíží už pěkně dlouho. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Kopačka

Uznat hrací plochu za způsobilou bylo poměrně překvapení. Přesto se hráči vydali v 15:30 za neustálého sněžení bojovat o body na hřiště pokryté několika centimetrovou vrstou sněhu. Úvod celkem vyšel domácím, ale několik slibných šancí nevyužili. Ve 24. minutě se do vápna dostal z úhlu Dvořák, po něm se k zakončení natahoval Kaprál, ale neúspěšně. Po půlhodině hry a chybě Trojana zakončoval osamocený Martinec nad. Ve 33. minutě prostrčili hosté balon na Václava Kopačku jenž z úrovně penalty neatakován poslal míč k tyči - 0:1. Chvíli před půlkou po pěkném ťukecu Němce, Holeje a Dvořáka nezamířil mezi tři tyče Kaprál.

Hosté si odvážejí všechny body

Ve 48. minutě měl velkou šanci Dvořák, gólmanovi míč vypadl, domácí forvard udělal kliku obránci, ale měl míč na dlouhou nohu a nedotlačil ho do sítě. Po hodině hry pálil ve vápně mimo Murčo. Dvě minuty nato Dvořákův pokus z dálky vyrazil Sojka na roh. V 65. minutě vybojoval míč Kaprál, Němec vyzval Dvořáka, ale ten nezamířil přesně. V 72. minutě se po rohu a následném závaru dostal k zakončení Brtna, ale Josefík střelu zblízka nohou skvěle vyrazil. Chvíli na to po kombinaci Martince s Karlem Račákem pálil mimo Kylián. V 82. minutě zahráli hosté roh na přední tyč, kde balon tečoval Karel Račák a bylo to 0:2. Pak ještě ve vápně pálil mimo znovu Karel Račák. V závěru ještě hosté krásnou střelou z rohu vápna rozezvučeli břevno a neobsazený Kopačka pak hlavou branku netrefil.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: Osobně si myslím, že se hrát vůbec nemělo. Na takovém terénu šlo o zdraví. Trochu mi to připomínalo spíše plážový fotbal, kde se musí hrát všechno vzduchem. Soupeř byl nakonec šťastnější a my bohužel stále zůstáváme na jediném bodu.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - T. Kaprál [-] , J. Dvořák [-] , F. Horník [-] , D. Chovanec [-] , Z. Kastl [-] , V. Trojan [-] , J. Kotrč [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , J. Charvát [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Sojka [-] - P. Martinec [-] , T. Račák [-] , K. Račák [-] , J. Ježek [-] , J. Beneda [-] , P. Kosař [-] , M. Murčo [-] , F. Špaček [-] , . Průša [-] , V. Kopačka [-]

Hráči zápasu: V. Kopačka , K. Račák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - MARŠÁLEK Jiří (N), FIKTUS Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Výhra? Zatím zakleté slovo pro hráče z H. Stropnice. Věřím, že když se všichni dobře na sobotu vyspí, bude se v H. Stropnici poprvé slavit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích