2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly jen v prvním poločase, Přídolí udolalo kaplické béčko


Branky


3. M. Štěpán (p.) , 23. M. Harvan - 32. D. Svoboda
6

Podruhé v řadě zavítala kaplická rezerva na hřiště soupeře. V minulém kole se představila v Kájově, tentokráte zavítala do Přídolí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Hosté se museli obejít bez tradičních opor B týmu Vávry a Janury. Úvod vyšel na výbornou domácím. Už na začátku třetí minuty při centrovaném míči z pravé strany fauloval ve vápně Štefan Marek Jaroslava Píska a pískala se penalta. K jejímu provedení se postavil Miroslav Štěpán, a i když si gólman Bílý na míč sáhl, ujali se vedení Přídolští – 1:0. Po inkasovaném gólu se Spartakovci vrhli do útočení. Hned v následující minutě zahrával přímý kop kapitán Kubata, zeď střelu tečovala a Mittasch míč vytáhl na rohový kop. Po následném centru Štefana Marka hlavičkoval na zadní tyči v gólové pozici osamocený Ševčík, ale křížný pokus bránu minul.

 

V sedmé minutě po Ševčíkově přiťuknutí střílel Štefan Marek, Mittasch míč vytáhl na rohový kop. Po dalším centru od rohového praporku hlavičkoval nad bránu Aibl. Vzápětí Presniakov přihrávko z obránce našel rozběhnutého Meitu, ten však z levé strany mířil pouze nad Mittaschovu svatyni. Kapličtí i nadále měli míč častěji na svých kopačkách, ale na malém nerovném hřišti se jim kombinace nedařila dle představ. Přídolští se snažili o pozorné bránění a spoléhali na rychlé kontry do otevřené obrany soupeře. V sedmnácté minutě kapitán Josef Písko přesným pasem vysunul Michala Radychovského, tvrdá rána skončila nad břevnem. V polovině první půle se po triviální chybě dostali domácí snadno k míči, podnikli rychlý výpad a po přesném centru Michala Radychovského přesně mířil Marek Harvan – 2:0.

 

Ve 29 minutě mohli Spartakovci snížit. Mittasch neudržel míč ve svých rukavicích, Svoboda zblízka bránu soupeře trestuhodně minul. Ve 31 minutě domácí gólman jen před sebe vyrazil Preuslerovu střelu, a proti gólové dorážce Presniakova zakročil pohotově nohama. Vzápětí se už Kapličtí gólu dočkali. Pastier posunul míč do gólové pozice Davidu Svobodovi a ten konečně dokázal překonat Mittasche – 2:1. I hned po rozehrávce mohlo být vyrovnáno. Napadající Pastier obral o balón stopera Ruslana Radykhovskyyho v tutové šanci však jen napálil míč do přídolského brankáře. Na samotném konci prvního poločasu mohl vedení domácích po pěkné kombinaci pojistit Pavlis, ale Bílého překonat nedokázal. 

Druhý poločas

Na začátku druhého poločasu se po Pastierově vysunutí dostával do šance Daniel, zakončoval střelou z hranice velkého vápna, branku Přídolí minul. Na druhé straně mohl přidat třetí gól svého týmu Pavlis, ale Bílý zasahovat vůbec nemusel. V 51 minutě po dalším brejku domácích a přesné přihrávce Michala Radychovského neupěl na zadní tyči zakončující Jaroslav Písko.

 

Vzápětí na druhé straně výhodu přímého kopu pro Kaplické. Tvrdou ránu Svobody Mittasch vyboxoval nad břevno. Od rohového praporku poslal centr do vápna Pastier, na zadní tyči hlavičkující Daniel poslal míč je do rukavic připraveného Mittasche. V 59 minutě Preusler přesnou kolmou přihrávkou vyslal do úniku Pastiera, ten byl v další gólové pozici, zakončoval tvrdě křížně po zemi, Mittasch stačil nohou zasáhnout a opět svůj tým podržel. S přibývajícími minutami se Kapličtí dostávali do křeče, nedařilo se jim dostat přes obranný val Přídolí. Naopak z brejků byli nebezpečnější domácí.

 

V 78 minutě po centru Jana Píska hlavičkoval Pavlis jen do Bílého. Ten vzápětí vychytal i Marka Havrana. V úplném závěru nepřidal pojistku ani Michal Radychovskyj ani Marek Harvan. To však již domácí mrzet nemuselo. Po srdnatě bojovném výkonu dokázali udolat kaplickou rezervu. Zápasu by asi více slušela remíza, ale vzhledem k počtu šancí tak 6:6, ale úspěšnější v koncovce byli Přídolští, a tak se zaslouženě mohou radovat ze zisku tří bodů.

 

autor: LIBOR GRANEC



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - M. Štěpán [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] - J. Písko [-] , P. Pavlis [-] , R. Radykhovskyy [-] - M. Harvan [-] , M. Radychovskyj [-] - J. Písko [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - M. Lhotský [-] , A. Preusler [-] , V. Aibl [-] , P. Ševčík [-] , R. Daniel [-] , A. Meita [-] , I. Presniakov [-] , T. Kebl [-] , M. Kubata [-] , J. Doubrava [-]

ŽK: 80. J. Písko - 90. T. Kebl , 91. J. Doubrava .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - PÍSKO Jaroslav (N), ŘIMNÁČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře