Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Janura hattrickem pomohl porazit Kájov


Branky


9

V rámci osmnáctého kola zavítala kaplická rezerva do Kájova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Už ve třetí minutě se po Čábelově centru natahoval po míči v šestnáctce Lippl, ale nedosáhl. Vzápětí gólová příležitost na druhé straně. Meita vybojoval na levé straně balón, po následném centru si balón ve vápně zpracoval Tomáš Nowak, uvolnil se, přízemní ránu stačil Galko alespoň vytěsnit na tyč. V šesté minutě pak mohli skóre zápasu otevřít domácí. Z levé strany poslal do vápna balón Lippl, míč propadl až na zadní tyči k Maršálovi, který při zakončení zvolil razanci, ale dobře vyběhnutý gólman Bílý míč dostal nad břevno. A tak skóre ve dvanácté minutě zápasu otevřeli hosté. Od rohového praporku poslal centr do šestnáctky Janura, nejvýše vyskočil Pavel Ševčík a umístěnou hlavičkou do levého horního rohu kájovské brány poslal Spartak do vedení – 0:1.

 

Za dvě minuty lovil kájovský gólman Galko míč ze své sítě podruhé. Kubata na pravé straně kolmou přihrávkou vyslal Nowaka, domácí reklamovali ofsajdové postavení Presniakova, ale hlavní arbitr nechal ve hře pokračovat, Nowak míč zatáhl, přihrávkou hledal ve vápně své spoluhráče, na konci akce byla kapitán Petr Janura, jenž bez problémů skóroval – 0:2. Kájovští s protesty neuspěli, gól platil. V devatenácté minutě po spolupráci Nowaka s Presniakovem byl v další šanci Janura, ale v tomto případě hráče před sebou neprostřelil. Ve 24 minutě mohli hosté své vedení zvýraznit. Andrii Meita přesnou kolmicí vyslal do samostatného úniku Ievgena Presniakova, který však zakončoval zbytečně brzy a střelou po zemi branku Kájova minul.

 

Ve 33 minutě pokoušel střelecké štěstí domácí Kolaj, ale střele zpoza šestnáctky byla branka Spartaku příliš malá. Vzápětí měli naopak další gólovou příležitost Kapličtí. Kubata přesně vysunul rozběhnutého Meitu, který se z levé strany dostal do vápna, ale křížná střela se mezi tři tyče nevešla. Tři minuty před přestávkou na druhé straně Kolaj elegantně uvolnil Lippla, jenž se dostal ke střele, Bílý si ránu na bližší tyč pohlídal a míč vyrazil na rohový kop. Krátce před odchodem do kabin ještě po centru Haláčka hlavičkoval nad bránu Spartaku Čermák.

Druhý poločas

 I po změně stran se zajímavé situace objevovaly před oběma brankami. Po pěti minutách hry Janura přihrál míč do gólovky Presniakovovi, ten však vyběhnutého Galka neprostřelil. Na druhé straně měli domácí výhodu přímého kopu z velmi dobré střelecké pozice. K míči se postavil Haláček, technickým pokusem přes zeď poslal balón k levé tyči, ale gólman Bílý čisté konto dokázal uhájit. V 58 minutě střetnutí se hostům podařilo navýšit jejich vedení. Ševčík přesným odkopem našel Presniakova, ten posunul balón Petru Janurovi, jenž se dokázal proháčkovat až před brankáře a neomylně skóroval – 0:3.

 

Skórovat mohli i Kájovští, v polovině druhé půle proti Lipplovi včas vyběhl Fabián Bílý, a ze šance byl jen roh. Po následném přetaženém centru se do zakončení z úhlu dostal Haláček, ale pozorného Bílého překonat nedokázal. O chvíli později překonal hostujícího gólmana povedenou střelou poza vápna Šmikmátor, ale Bílého zachránilo břevno. V dalším průběhu už pak gólové možnosti přibývaly jen na straně hostujícího Spartaku.

 

V 73 minutě Kubata krásně prostrčil míč mezi obránci Petru Janurovi, ten se kličkou zbavil gólmana Galka a bylo to 0:4. O chvíli později obdobná situace. Přesnou přihrávkou tentokráte Meita oslovil Kubatu, který bohužel v gólové pozici branku soupeře netrefil. V 78 minutě se Kapličtí pátého vstřeleného gólu dočkali. Po Janurově centru přetlačil Ievgen Presniakov gólmana Galka a zblízka skóroval – 0:5. Tři minuty před koncem mohli Kapličtí přidat i šestý gól, ale po Meitově centru selhal v koncovce Presniakov. Kapličtí vyhráli zcela po zásluze. Šance měly oba dva týmy, gólů mohlo padnout více, ale gólových šancí měli Spartakovci rozhodně více.   

AUTOR: LIBOR GRANEC



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , J. Němec [-] , J. Šmikmátor [-] - J. Čermák [-] , J. Haláček [-] - D. Čábela [-] , O. Maršál [-] , F. Hrdina [-] , J. Lippl [-] , L. Kolaj [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - M. Lhotský [-] , M. Zifčák [-] , P. Ševčík [-] , P. Janura [-] , A. Meita [-] , I. Presniakov [-] , T. Vávra [-] , T. Kebl [-] , M. Kubata [-] , T. Nowak [-]

ŽK: 33. J. Lippl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janda Jaroslav - JELÍNEK Ladislav, SVOBODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů