Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

20.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíželice neměly nárok, padly o pět gólů


Branky


4

Zasloužené vítězství hostů z Dobroměřic, kteří domácím Žiželicím dokonale vrátil překvapivou podzimní porážku z vlastního domácího prostředí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice pokračují v soutěži, byť oproti 25 člennému hráčskému kádru, který odehrál podzimní část sezóny, na jaře chybí deset lidí. A to ještě v každém z dosud odehraných jarních zápasů ani jednou nenastoupili v kompletním složení. I v sobotu chyběli z různých důvodů 4 hráči. Takže nastoupil doslova každý, kdo mohl. Pokrok oproti zápasu v Lišanech, kde našly na jaře azyl Postoloprty a kde Žiželice odehrály zápas v osmi lidech. Přesto je třeba všem, že i ve značně oslabené sestavě odevzdali na hřišti maximální snahu a bojovnost, poděkovat.

AUTOR: J. FECIŠKANIN



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin, předseda TJ Žiželice: "Vzhledem k uvedeným okolnostem musíme být rádi za to, že na jaře každý zápas se ctí odehrajeme. Těch zbývá odehrát ještě šest. Musíme nějak přečkat ještě zápas příští neděli v Černčicích, které bojují o postup do 1.B třídy a zcela jistě nás nečeká žádná procházka růžovým sadem. Potom nás totiž ve vlastním prostředí čekají relativně rovnocennější soupeři, 12. Pátek a poslední Libčeves. Důležité však bude, abychom se sešli v momentálně maximální možné sestavě, tedy i ti, kteří včera nemohli hrát. Bojujme všichni dál a navzdory všem těžkostem, které nás na jaře potkaly, se nevzdávejme. Jsem převědčen o tom, že se nám to všechno jednou zase vrátí. Teď jsme dole, ale když se semkneme, tak přijdou zase lepší časy"




Sestavy


TJ Žiželice
M. Panský [-] - R. Juravlea [-] , F. Tamchyna [-] , N. Tudor [-] , J. Svoboda [-] , J. Blacha [-] , J. Švejda [-] , O. Černý [-] , A. Davydau [-] , T. Večeře [-] , M. Leustean [-]

FK Dobroměřice B
M. Lošan [-] - L. Daniš [-] - V. Shyshko [-] , P. Csonka [-] , D. Miraj [-] , J. Kamír [-] (46. M. Štekl [-] ) - M. Holienka [-] , L. Matyáš [-] , V. Kaleja [-] , M. Pšigrocký [-] , T. Helcl [-]

ŽK: 64. L. Daniš , 75. V. Shyshko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šnídl David - HAMÁČEK Václav, SINGER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů