1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

21.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | I přes velmi oslabený tým Skuteč brala body


Branky


2

V tabulce páté Choltice přivítaly na své půdě Skuteč, hosté se potýkali s velkou absencí a absencí kvůli zraněním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase byly k vidění celkem 3 góly. Po vlažném startu hostí se Skuteč vzchopila po prvním gólu, o který se postaral ve 21. minutě Tomáš Kopecký. Od této doby si hosté připravili tři velké šance, které byly vypracovány hráči Jakubem Pekařem, Petrem Felklem a Tomášem Kopeckým, ale gól z nich nevzešel. Další branka v 1. poločase nepadla a týmy tak šly do šaten za stavu 0:1.

 

Druhá polovina byla pro Skuteč ve jménu osobních soubojů a tvrdých střetů. Avšak v 69. minutě po brejkové situaci zvyšoval stav Marek Čermák. Domácí Lukáš Heblík pak po tečované střele v závěru zápasu mírnili stav na konečných 1:2. Pro Skuteč se tak jedná o důležitou výhru a ještě důležitější body pro jejich prvenství. Choltice se o své body poperou příště s Horním Jelením a Skuteč se připravuje na domácí utkání s Řečany nad Labem.

     


Ohlasy k zápasu



FK Junior Skuteč
Hosté: Do Choltic jsme odjížděli ve složité situaci. Po prohraném utkání a s řadou absencí. Hráčů, kteří se nemohli dnes zúčastnit byla celá řada, od brankáře Vamberského, přes Nadě, Sršně, Kolisku, Odstrčila, Kozáka, po útočníka Filipiho. A to se nebavíme o dalších zraněných (Pilař, Kubíček). Nevím, zda by toto nějaký tým v této soutěži ustál. Nám se to daří i přes nějaké výkyvy se snažíme utkání zvládat a bodovat.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - J. Hutla [-] , J. Kohoutek [-] , D. Kopa [-] (42. M. Kváč [-] ) , L. Heblík [-] , D. Jirásek [-] , P. Marek [-] , J. Kohoutek [-] , F. Völkl [-] , M. Tiler [-] , R. Chudomel [-]

FK Junior Skuteč
L. Pavlík [-] - D. Zach [-] , P. Felkl [-] , F. Kubík [-] , J. Pekař [-] , M. Horáček [-] (70. J. Janeček [-] ) , V. Talácko [-] , M. Čermák [-] , T. Kopecký [-] , P. Vymetal [-] , L. Netolický [-] (84. P. Cink [-] )

ŽK: 31. F. Völkl - 67. F. Kubík , 88. M. Čermák .
Místo: Choltice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vojta Jan - KUDYN Milan, PEČINKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů