1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:15

17.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín urval tři body


Branky


8

Tasovice se držely a dokonce hrály přesilovku. V samotném závěru však inkasovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V Hodoníně byl jasným favoritem zápasu domácí celek, ale v první půli se přes houževnatou obranu Tasovic ke gólové radosti nepropracoval.

Domácí v závěru rozhodli

V 73. minutě sudí Šimoník vyloučil domácího Sukupa, kterému udělil druhou žlutou kartu po faulu na hranici velkého vápna. Hosté přesilovku nevyužili a v samotném závěru naopak inkasovali. V 89. minutě skončil po standarní situaci míč v síti Koukala, střelcem rozhodující branky byl Tomáš Langer - 1:0. V závěru už si domácí vydřené tři body pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Nečekal jsem utkání o jednom gólu. Soupeř má bojovný tým, který poctivě brání, bod si určitě zasloužili. Náš výkon nebyl dobrý, řekl bych, že nejhorší v jarní části. Přiznávám, že branku v posledních minutách jsme vstřelili s velkým štěstím, které se na nás obrátilo. Naši kombinační hru brzdí trávníky, které nejsou po zimě v ideálním stavu. Vyhovovalo to spíše Tasovicím, protože hráli na rychlé protiútoky. Naštěstí jsme jejich ofenzivní akce dobře ubránili

TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): V bojovném utkání jsme dlouho drželi favorita na distanc od naší branky. První poločas se odehrál prakticky až na nějaké standardní situace bez větších šancí. Ve druhém poločase nás hned v úvodu podržel gólman, kdy zasahoval po rohu a střele zblízka v pokutovém území. Dále nabízel zápas spíše bojovný než líbivý fotbal. S blížícím se koncem zápasu, kdy hrál soupeř už v deseti jsme měli několik příležitostí k přečíslení, ale naše řešení těchto situací nebylo tak kvalitní, abychom se ke koncovce vůbec dostali. Rozhodla tak poslední standardní situace, ze které domácí vstřelili jedinou branku utkání. Klukům jsem za výkon poděkoval, dneska jsme si prohrát určitě nezasloužili.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] (71. R. Sasín [-] ) , T. Langer [-] , P. Bohun [-] (77. D. Pospíšil [-] ) , M. Holek [-] , D. Michna [-] (46. V. Raisigl [-] ) , P. Švantner [-] , J. Kosorin [-] , O. Sukup [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - T. Cihlář [-] , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Pacula [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] (86. V. Fajkus [-] ) , P. Horáček [-] (77. J. Daniel [-] ) , P. Lapeš [-] , J. Pazdera [-]

ŽK: 56. O. Sukup , 65. T. Langer , 92. M. Petráš - 63. M. Blahoudek , 89. T. Cihlář , 93. D. Odehnal , 93. P. Lapeš . ČK: 73. O. Sukup .
Hráči zápasu: T. Langer .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - TOMANEC Josef, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Turek
Tip experta: výhra domácích

Hodonín jde jasně za postupem a s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů