1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Start udolal Lanžhot


Branky


8

Červená karta pro Burace v 75. minutě, za dvě minuta branka v hostující síti. To byly rozhodující momenty šlágru kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V prvním poločase měli více ze hry hosté, ale branku nedali. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

V 75. minutě se nechal poři rohovém kopu vyprovokovat Burac, kopl domácího hráče před zahráním rohového kopu a hosté šli do deseti. Chvíli na to se dostal do brejku Havlín, který obstřelil brankáře hostí - 1:0. V závěru zápasu domácí bojovali a ty tři body si nakonec také ukopali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): V sobotu jsme opět na domácím hřišti odehráli další mistrovské utkání, soupeřem nám byl soused v tabulce Lanžhot. Byl to velmi náročný zápas, protože nutno říct, že hosté hráli opravdu výborně a prokázali obrovskou kvalitu. V první půlce jsme se nemohli dostat do obvyklého rytmu, hosté nás téměř k ničemu nepustili a sami si vypracovali dvě obrovské šance, které naštěstí neproměnili. Ve druhé půlce jsme pomalu začali přebírat otěže hry, ale do šancí jsme se nedostávali. Pomohlo nám až vyloučení výborně hrajícího hostujícího útočníka Burace. Hned vzápětí totiž střídající Dominik Havlín nejdříve trefil tyčku, ale chvíli na to po skvělé přihrávce Pavla Dovhanyuka chladnokrevně proměnil samostatný nájezd a rozhodl utkání. Hosté jsme po té už do vážnější šance nepustili a vítězství jsme uhájili.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Věděli jsme, že to bude těžký zápas, s kvalitním soupeřem, který nás potrápil už na podzim a chce hrát na špici. Přesto si dovolím říct, že jsme jej zvládli lépe než ten podzimní duel doma, i když jsme opět prohráli o gól. Byl to zápas plný soubojů, v první půli jsme byli jasně lepší, měli čtyři tutovky, ale bohužel jsme gól nedali. Po změně stran už se nám tolik nedařilo, ale stále jsme drželi bezbrankový výsledek. Zápas se zlomil po vyloučení Erika Burace, který se nechal vyprovokovat a dostal druhou žlutou kartu. Do té doby dělal stoperům soupeře velké problémy. Potom to beru trochu na sebe, že jsme zůstali ve zbytku zápasu asi zbytečně vysoko vysunutí a nezatáhli jsme se úplně dozadu, abychom bránili remízu. Nedali jsme gól, prohra je prohra, takže nemůžu být spokojený.



Sestavy


TJ Start Brno
A. Smrčka [-] - M. Avdić [-] , M. Sedlo [-] - P. Dovhanyuk [-] (91. Š. Žalud [-] ) , V. Ryšavý [-] , L. Kaláb [-] , M. Pařízek [-] , M. Hubr [-] , J. Pluháček [-] - D. Frimmel [-] (58. D. Havlín [-] ) , P. Musil [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , T. Kollár [-] (84. R. Balážik [-] ) , P. Šenk [-] , R. Kleiber [-] , T. Bartal [-] , J. Krč [-] , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 14. M. Avdić , 64. V. Ryšavý , 86. M. Sedlo , 90. L. Kaláb , 91. M. Pařízek - 64. E. Burac , 77. P. Šenk . ČK: 75. E. Burac .
Hráči zápasu: D. Havlín .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - SIVERA Jan, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Turek
Tip experta: remíza

Lanžhot má velmi silné mužstvo a bude diktovat tempo, nicméně Start získá cenný bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů