0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2022 17:30

34.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město na Moravě veze bod z Blanska


Branky


6

V rámci vloženého 34. kola MSFL SFK Nové Město na Moravě zajíždělo k důležitému zápasu na hřiště FK Blansko. Po sobotním výprasku 1:7 od Sigmy B fanoušci očekávali satisfakci. Ta se povedla, tak na půl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Od začátku se hrál spíše opatrný fotbal, hodně svázaný taktikou, aby ani jeden tým neudělal chybu a neposlal soupeře do vedení.

Do prvního brejku se dostala Vrchovina Matulkou do slibné šance, brankář domácích však šanci zmařil.

Poté hostující Novotný se Štefflem řešili další slibnou situaci, ale zůstalo jen u náznaku.

Po dvaceti minutách se do šance dostal domácí Machálek, ale na Šmídu nevyzrál a i dorážku vytáhl na roh.

Těsně před přestávkou centr zprava Šmída opět posunul na roh.

Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

 

 

Utkání nakonec branku nepřineslo

Krátce po pauze se přitom mohl stav přiklonit na stranu Vrchoviny.

Střídající Partl vyslal dlouhé vhazování do vápna domácích, kde Nešetřil likvidoval hned několik střel.

Výsledek se neměnil ani v 52. minutě, kdy šel balón od Duby na brankovou konstrukci a z protiakce zahrozil hlavou domácí Pecuch.

Blansko nezužitkovalo relativní převahu ani v případě, kdy Machálek posílal míč do předbrankového prostoru Tulajdanovi. Pas se dostal mimo dosah střelce, a tak mohla Vrchovina v klidu rozehrát. Další zahozené šance zaznamenal třeba Feik, jehož tvrdý pokus vytěsnil Šmída vedle, či Pecuch. Ten nedal míči dostatečnou rychlost a šel přímo do rukou hostujícího gólmana.

V poslední desetiminutovce pokračoval tlak ze strany domácích. Očividně se osvědčilo střídání, v rámci něhož šel do hry Filip Adamec. Právě on připravoval balón do pokutového území. Následná hlavička však mířila o kousek vedle, a ani zbývající blanenské akce se za Šmídova záda nevešly. Jihomoravané tak sice přerušili remízou 0:0 sérii čtyř porážek, stále ovšem čekají na výhru.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Petr Vašíček - trenér: Zápas byl takový jako celé naše jaro. Oba mančafty měly šance, ale už někdy kolem sedmdesáté minuty jsme se bavili, že jsme někde urazili fotbalového boha ohledně zakončení. Nebo spíše ohledně toho, že někdo vlétne do šestnáctky a urve to tam. Jenže když se ten fotbalový bůh urazí, setsakramentsky těžko se získává zpátky.



Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (86. M. Zúbek [-] ) , D. Blažík [-] , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (61. Š. Alexa [-] ) , N. Todorič [-] , J. Tulaydan [-] , M. Pecuch [-] (76. F. Adamec [-] ) , M. Štencl [-] , T. Feik [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] , Z. Černý [-] , J. Batelka [-] , O. Vícha [-] , J. Novotný [-] - P. Duda [-] , D. Šteffl [-] (63. P. Sytař [-] ) , L. Michal [-] - T. Duba [-] (89. D. Bača [-] ) , R. Matulka [-] (46. P. Partl [-] )

ŽK: 60. J. Tulaydan - 31. P. Duda , 82. L. Michal .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - SLABÝ Jiří, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy na jaře strádají a i když je tabulkovým favoritem Blansko, tak věřím více hostům, kteří na jaře už odehráli kvalitní zápasy. Oba týmy schytaly v minulém kole brankové příděly - domácí prohráli 1:5 s Kroměříží a hosté dokonce 1:7 se Sigmou. Hosté se oklepou a o gól zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích