2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 10:15

29.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o přední umístění zdolaly Rosice Hlučín


Branky


8

Hlučín poslední kola naděluje gól za gólem a jeho soupeři většinou končili zápasy s debaklem. Rosičtí naopak pravidelně bodují a drží se stále v první pětce tabulky, nadostřel třetího místa, které by bylo pro tým velkým úspěchem. Dlouho vyrovnanou partii Rosic s Hlučínem zvládli nakonec lépe domácí, kteří vynulovali hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek, ale šance nabídl

Jako první zahrozili v 7. minutě domácí, když Přerovský hlavičkoval po centru Černého do rukavic brankáře Lapeše.

Podobným způsobem skončila střela hostujícího Moučky ze 17. minuty, tentokrát se ale činil domácí Zádrapa a střelu hostujícího záložníka z velkého vápna kryl.

Ještě v téže minutě se na opačné straně ocitl po centru Přerovského ve velké šanci Selinger, zblízka však hlavičkoval přímo do brankáře hostí.

V 19. minutě předvedl fantastický zákrok domácí Zádrapa, který vytěsnil Lokšovu střelu mířící do levé šibenice na roh.

Ve 21. minutě pálil zpoza šestnáctky rosický Praus, jeho pokus skončil ale metr nad.

Neúspěšně skončila o minutu později i střela hlučínského Buchvaldka z 20 metrů, která postrádala větší razanci a Zádrapa s ní tak neměl příliš práce.

Povedenou pasáž zakončili hráči Hlučína ve 24. minutě pěknou kombinační akcí, na jejímž konci byla střela Mládka vedle levé tyče.

Minutu na to se po zákroku Plesníka na Sedláčka dožadovali domácí penalty, píšťalka sudího Volka ale zůstala němá.

Ve 31. minutě hlavičkoval hostující Plesník po rohovém kopu vedle levé tyče.

Ve 36. minutě zahrávali rosičtí přímý kop z dobré pozice, Zezula na centr Černého na zadní tyči nedosáhl.

Bezbrankový, ale poločas plný šancí, nakonec branku nepřinesl.

Domácí v závěru urvali tři body

Jestliže v prvním poločase měli hosté spoustu šancí, tak druhý poločas byl ve znamení domácích.

Ještě v úvodu poločasu hosté zlobili, když v 51. minutě měli výhodu přímého kopu z nebezpečné pozice a Lokša povedenou střelou pořádně protáhl Zádrapu.

V 57. minutě mohli jít ale domácí do vedení, když se míč po centru Prakse dostal k osamocenému Sedláčkovi, toho však fantastickým zákrokem vychytal Lapeš.

Domácí se více tlačili do zakončení a dočkali se v 77. minutě, když odcentroval zprava Přerovský, na zadní tyči přeskočil Praks jednoho z obránců a přestože Lapeš předvedl další vynikající zákrok, hlavičku krajního obránce Slovanu vyrazil až za brankovou čárou - 1:0.

V 81. minutě se parádní střelou z 18 metrů prezentoval Přerovský, Lapeš se opět činil a míč mířící do levé šibenice vyrazil na roh. 

Přerovský to znovu zkoušel v 83. minutě, ani tentokrát však brankáře Hlučína nepřekonal. 

Pojistku mohl po chybě Plesníka přidat v 84. minutě Fila, který se ocitl sám před Lapešem, hostující brankář výborným zákrokem udržel svůj tým ve hře.

V 89. minutě fauloval Holzer pronikajícího Filu a z ruky sudího Volka viděl červenou kartu.

Následný přímý kop Prakse Lapeš kryl.

V první minutě nastavení předvedlo trio střídajících hráčů Slovanu parádní akci, kdy Kozel zatáhl středem hřiště míč, následně přihrál do úniku Filovi, který naservíroval před branku Přikrylovi a ten definitivně pojistil výhru Rosic - 2:0



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Jsme zklamaní, protože výsledek moc neodpovídá dění na hřišti. V prvním poločase jsme si vytvořili spoustu stoprocentních šancí, ale dneska nám to tam nepadalo. Po přestávce jsem navíc vystřídal Mládka, což byla chyba, protože se nám úplně sesypala hra. A po špatném závěru nakonec nemáme ani bod.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - E. Sedláček [-] (57. D. Pazourek [-] ) , D. Přerovský [-] (87. M. Kozel [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (87. M. Kršák [-] ) , J. Černý [-] (74. Š. Přikryl [-] ) , J. Koláčný [-] (74. A. Fila [-] ) , R. Buchta [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] , T. Zezula [-]

FC Hlučín
J. Lapeš [-] - T. Buchvaldek [-] , T. Wolf [-] (70. J. Ptáček [-] ) , O. Moučka [-] , R. Dostál [-] (70. L. Lehnert [-] ) , D. Mládek [-] (60. A. Zajíček [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , M. Praus [-] , J. Holzer [-] , V. Wala [-]

ŽK: 82. D. Přerovský , 90. M. Kršák - 89. J. Lapeš . ČK: 89. J. Holzer .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - SILNÝ Zdeněk, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích