R. Josefík 12.
J. Michalec 50. (p.)
2:2
(1:0)
64. J. Nedvěd
87. R. Demeter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 10:15

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani šťastná sedmička k první jarní výhře nevedla


Branky


12. R. Josefík , 50. J. Michalec (p.) - 64. J. Nedvěd , 87. R. Demeter (p.)
6

Už sedm zápasů čekají hráči Uherského Brodu na první jarní tříbodové vítězství. To nepřichází a nepřišlo ani v jejich domácím zápase v rámci 24. kola, kdy se o body nakonec dělili s Velkým Meziříčím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Čekání na první jarní výhru se domácí Uherský Brod pokusil ukončit v rámci 24. kola, když hostil další tým ze středu tabulky - Velké Meziříčí.

Do zápasu vstoupil lépe domácí, kteří potřebovali body jako sůl, aby se tabulkou nepropadli ještě blíže sestupovým bojům. Ve 12. minutě šel Uherský Brod vedení po hlavičce Josefíka - 1:0.

Broďané byli dál aktivnější, tlačili se do koncovky. Střelu Michalce zblokovali hosté na roh, hlavička Vrágy skončila mimo.

V polovině poločasu měli hosté šanci na vyrovnání, když Vašíček našel centrem Plichtu, který hlavičkovým pokusem bránu minul. Ještě před koncem prvního poločasu, ve 42. minutě měl tutovku hostující Demeter, ale tu mu skvělým zákrokem zmařil domácí brankář Jícha.

Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, kteří vedli 1:0.

 

Vedení 2:0 domácím nestačilo

Vstup do druhé půle opět měli lepší domácí hráči, když Ve 49. minutě nařídil rozhodčí Grečmal penaltu po ruce hostujícího Puži. Domácí Michalec následným pokutovým kopem zvýšil na 2:0 a Uherskému Brodu se rýsovala šance na první jarní vítězství.

Vedení 2:0 však domácím vydrželo jen do 64. minuty, když se po rohu prosadil Nedvěd, který uklidil míč za záda domácího gólmana Jíchy - 1:2.

Poslední desetimitovka byla plná vášní, když nejprve v 83. minutě viděl hostující Pavlík za svoje počínání druhou žlutou kartu a šel tak předčasně ze hřiště. V 86. minutě byl faulován Nedvěd a sudí Grečmal nařídil druhý pokutový kop, ale tentokrát pro hosty, který Robin Demeter proměnil a vyrovnal tak stav na konečných 2:2.

Utkání 24. kola skončilo dělbou bodů za remízu 2:2 a domácí klesli po tomto kole na 14. místo v tabulce. O první jarní výhru se pokusí v dalším kole na hřišti Uničova. Velké Meziříčí, desátý tým tabulky, přivítá doma druhou Sigmu.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér: Utkání směrem do ofenzivy jsme odehráli výborně. Přechod do útoku byl skvělý. Bohužel katastrofální finální fáze nás připravila o výhru. Zazdili jsme několik přečíslení, nebyli jsme schopní dotlačit míč do branky ani z několika kroků.

FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér: Z celkového hlediska je remíza spravedlivá, ale být v pozici Brodu, tak jsem zklamaný, protože vedení doma 2:0 později proti 10 hráčům se musí uhrát. Já naopak musím kluky pochválit, že hráli až do konce a i přes vyloučení jsme dokázali vyrovnat. Ve hře jsme byli mírně lepší, ale domácí byli nebezpeční z brejkových situací a pokud by některé dohráli lépe, tak bychom dnes nevyrovnali.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - V. Pavlíček [-] , M. Lorenc [-] (88. F. Košák [-] ) , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] - J. Švrček [-] , M. Mančík [-] (55. O. Strachoň [-] ) , D. Venený [-] , D. Sklenář [-] (73. M. Malenovský [-] ) - R. Josefík [-] , J. Michalec [-] (88. V. Gettler [-] )

FC Velké Meziříčí
A. Dubec [-] - P. Dolejš [-] , J. Vašíček [-] (59. M. Pavlík [-] ) , P. Mucha [-] (21. J. Urbánek [-] ) , M. Puža [-] , P. Demeter [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] (59. M. Malata [-] ) , J. Nedvěd [-] , R. Šuta [-] (88. M. Sysel [-] ) , D. Komínek [-]

ŽK: 91. V. Pavlíček , 93. M. Mančík - 74. J. Nedvěd , 76. P. Demeter , 81. M. Pavlík . ČK: 83. M. Pavlík .
Počet diváků: 183. Rozhodčí: GREČMAL Michal - SLABÝ Jiří, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: výhra hostů

Tipuji dvojku, výhru hostí z Velkého Meziříčí. Brodu se na jaře nedaří a Meziříčí si odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů