0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

22.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Uherském Brodě se body dělily!


Branky


5

Do Uherského Brodu přijel Frýdek Místek a čekalo se, zda domácí prolomí konečně jarní čekání na výhru. Frýdek-Místek v minulém kole pěti góly srazil v domácím zápase Otrokovice a své formy chtěl využít na hřišti souseda v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlka téměř bez šancí

V sobotu dopoledne rozhodčí Vejtasa foukl do píšťalky a zahajil zápas sousedů v tabulce. Před zápasem měli oba soupeři shodně bodů a na záda jim začaly nebezpečně dýchat týmy hrající o záchranu. Oba týmy tak chtěly tři body, aby se jim boj o záchranu vzdálil.

Při hodnocení prvního dějství musíme zmínit, že moc zajímavých akcí nepřineslo.

Hosté byli od úvodních minut herně lepší, ale většina jejich akcí končila před pokutovým územím soupeře. Dál je pozorní Broďané nepouštěli.

První poločas přinesl kromě dvou šancí také odvolanou penaltu proti domácím, když se v 19. minutě hlavní rozhodčí Vejtasa nakonec poradil s kolegou na lajně Silným a místo nedovoleného zákroku domácího hráče odpískal útočný faul hostujícího hráče.

Ze zmíněných šancí v prvním poločase zaujal trestný kop hostujícího Rubého a dorážka Kovaříka z následujícího rohu.

Domácí zahrozili až těsně před přestávkou, ale gólman Frýdku Gergela si s ránou Michalce po Josefíkově vysunutí poradil.

Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0 

Tyč, břevno, ale nakonec 0:0

Druhá půle už byla zajímavější, než ta první a diváci se mohli v nepříznivém počasí více bavit.

Byli to hosté, kteří byli hned dvakrát blízko vedoucího gólu. Nejprve v 66. minutě po autu hostí Kovařík přiťukl míč Raabovi a míč skončil na tyči.

Chvíli po něm zvonila brankvá konstrukce podruhé, když gólman ČSK Jícha bravurně nohou vyrazil balon po tečované ráně Rubého na břevno.

Hosté se v druhém poločase tlačili se dopředu, chtěli tři body, ale v koncovce nebyli přesní.

Domácí začali hrozit až v závěrečné čtvrthodině. Nejprve Švrček po parádním průniku střílel vedle a po něm se neprosadil ani Josefík.

Hostující brankář Gergel svůj tým v závěru podržel a stejně jako domácí Jícha uhájil nulu.

Sobotní dopolední zápas mezi Uherským Brodem a Frýdkem-Místkem tak branku nepřinesl a oba soupeři si připsali po bodu.

Fotbalisté Uherského Brodu se za týden představí na hřišti vedoucí Kroměříže. Bude pro ně sedmý jarní zápas konečně vítězný?



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér: Remíza je asi spravedlivá. Samozřejmě vidíme, jak se k jarní části staví týmy ze spodku tabulky, na druhé straně soupeři mají kvalitu. Hráli jsme v Hlučíně, s juniorkou Sigmy i Slovácka, Otrokovicemi, které mají čtyři hráče z druhé ligy. Frýdek je oproti podzimu taky posílený. Prostě hrajeme to, na co stačíme. Kluci zase odvedli bojovný, poctivý výkon, ale chybí nám střelec, který by to vzal na sebe. Takoví jsou ale drazí a je jich málo.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Flasar [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] , M. Lorenc [-] - D. Venený [-] (89. M. Malenovský [-] ) , P. Šmatelka [-] (64. D. Sklenář [-] ) , M. Mančík [-] (77. V. Gettler [-] ) , J. Švrček [-] - J. Michalec [-] (64. O. Strachoň [-] ) , R. Josefík [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] , T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] , L. Raab [-] , D. Konečný [-] (90. O. Maléř [-] ) , T. Barkov [-] , M. Burgo [-] (46. Š. Byrtus [-] ) , M. Velner [-] , J. Blejchař [-]

ŽK: 40. P. Rubý , 50. P. Zupko , 60. M. Kovařík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vejtasa Simon - SILNÝ Zdeněk, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Michal
Tip experta: remíza

Tento zápas vidím jako důležitý pro oba celky, pro domácí i hosty z Frýdku-Místku. Dle mého názoru se body budou dělit. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích