Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radek Tomíček Z FK Dobrovice nastřílel 4 branky do sítě Polabanu Nymburk


7

V předešlém 14. kole hráči FK Dobrovice porazili v domácím utkání 2:1 fotbalisty z TJ Klíčany a v následujícím kole přivítali na svém hřišti hráče FK Polabanu Nyburk, kteří v minulém kole remízovali ve venkovním zápase s SK Lhota 2:2. Hráči FK Dobrovice šli do zápasu jako jasný favorit a bylo jejich úkolem získat proti svému soupeři všechny 3 body na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dvě branky Radka Tomíčka

Zápas začal výkopem hráčů domácího celku. Ve 3. minutě první střelou zápasu hrozili hráči hostujícího Polabanu Nymburk, ale se střelou si domácí brankář Ondřej Bartoš bez větších problémů poradil. Domácí dominovali na míči, ale žádné větší šance ani branku si po prvních dvaceti minutách nepřipsali. Branku si připsali až ve 35. minutě, kdy domácí poslal do vedení 1:0 Radek Tomíček, který se prosadil po akci a následném centru z pravé strany hřiště. Radek Tomíček si do poločasové přestávky stihl připsat ještě druhou branku a to ve 45. minutě, kdy svou střelou překonal vybíhajícího brankáře Petroviče a zvýšil vedení domácích na 2:0. To bylo pro první poločas vše a tak si domácí odnesli dvoubrankové vedení do poločasu druhého.

Hattrick a čtvrtá branka pro Tomíčka

Do druhého poločasu jednoznačně vstoupili lépe domácí fotbalisté. Už po dvou minutách ve 47. minutě se znovu prosadil Radek Tomíček a završil tak svůj hattrick a poslal domácí do vedení 3:0. Hosté se snažili snížit stav utkání a v 75. minutě šel Jarschel do zajímavého útoku, ve kterém však nehezky fauloval domácího brankáře a obdržel červenou kartu a poslal tak domácí do přesilovky. Zápas tedy od 75. minuty domácí dohrávali v přesile a hru kontrolovali tak, že nemuseli mít strach o výsledek. V úplném závěru zápasu v 89. minutě se trefil na 4:0 kdo jiný, než Radek Tomíček a korunoval tak svůj výkon v zápase. 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] (77. J. Kocmich [-] ) - M. Sedláček [-] , R. Tomíček [-] (89. T. Prskavec [-] ) , M. Volf [-] , J. Novák [-] (60. M. Korec [-] ) , M. Sedláček [-] (69. F. Kořínek [-] ) , D. Machů [-] , D. Zelinka [-] , P. Klain [-] , J. Ištok [-] (46. V. Pečínka [-] ) , M. Kopecký [-]

SK Polaban Nymburk
B. Petrovič [-] - V. Bubla [-] (46. J. Bartoš [-] ) , M. Čuřík [-] (56. M. Krumpholc [-] ) , L. Vaníček [-] (76. M. Krušinský [-] ) , M. Škarecký [-] (62. O. Drobný [-] ) , R. Jarschel [-] , L. Nepovím [-] , P. Mejzr [-] , R. Novotný [-] , P. Hobík [-] , M. Ouředník [-]

ŽK: 22. M. Sedláček - 13. V. Bubla , 19. M. Ouředník , 83. M. Krumpholc . ČK: 75. R. Jarschel .
Hráči zápasu: R. Tomíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠPAČEK Jaroslav - DOHNAL Lukáš, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. To bych řekl i kdybychom hráli s Realem Madrid.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích