1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice v domácím zápase podlehli fotbalistům FK Komárov


Branky


90. J. Jaroš - 35. M. Pužík , 50. K. Vajs , 90. F. Mizera
7

V předešlém 14. kole hráči AFK Tuchlovice remízovali na domácím hřišti s FK Kosoř 1:1 a v následujícím kole je čekal FK Komárov, který ve svém posledním zápase podlehl ve venkovním zápase s TJ SK Hřebeč těsně 2:1. Fanoušky čekal z pohledu tabulky velmi zajímavý a vyrovaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pužík poslal Komárov do vedení

První doteky s míčem patřily domácím hráčům AFK Tuchlovice. V 6. minutě hosté rozehrávali rohový kop na krátko a následně vyzkoušeli střelou z větší vzdálenosti pozornost domácího brankáře Rajnince, ten míč v klidu zkrotil. V 10. minutě se dostali domácí ke střele z velké dálky po odvrácení míče hostující obranou po dlouhém autu do vápna a hostující brankář Hejcman tuto velmi razantní střelu vyrazil na roh. V 15. minutě hostující Jan Mojdl kroutil svou střelu zpoza vápna k tyči, ale jeho pokus letěl mimo. Ve 23. minutě domácí centrovali z pravé strany, ale centr byl moc vysoký, a dosáhl na něj až hostující obránce, který míč odvrátil na roh. Klíčový moment prvního poločasu přišel ve 35. minutě, kdy Komárov dostal výhodu volného přímého kopu z levé strany hřiště. Situace byla jak dělaná pro centr, ale Michal Pužík mířil rovnou do brány a trefil se na 0:1. Domácí do poločasu nedokázali odpovědět a tak si Komárov odnesl jednogólové vedení do druhé půle.

Dva góly v úplném závěru zápasu

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči FK Komárov. Podařilo se jim totiž skórovat na 0:2 v 50. minutě, kdy během ryhlé akce tři na dva si hezky naběhl Karel Vajs, přihrávku dostal a křižnou střelou na zadní tyč překonal domácího brankáře. Na další branky se čekalo až na úplný závěr zápasu a padly hned dvě. První branka padla do stítě domácích už na 0:3. Po rychlém protiútoku z pravé strany centroval Jan Mojdl a našel před brankou Filipa Mizeru a ten svou šanci v 90. minutě proměnil. O vítězi utkání již bylo rozhodnuto, ale domácí bojovali do poslední minuty. V 91. minutě měli domácí standartní situaci z pravé strany a Jakub Jaroš si míč našel a hlavou snížil na 1:3. Po faulu na Brnovjáka byla nařízena penalta, kterou si vzal v nastaveném čase v 93. minutě Jakub Jaroš a mohl dát na 3:2, ale jeho penaltový pokus David Hejcman vychytal. Zápas tak skončil výsledkem 1:3 pro hostující Komárov, ale domácí v závěru utkání zápas rozhodně zdramatizovali.



Sestavy


AFK Tuchlovice
D. Rajninec [-] - J. Jaroš [-] , V. Kraus [-] (82. J. Červenka [-] ) , M. Žahour [-] , M. Tóth [-] , J. Kala [-] (58. M. Brnovják [-] ) , M. Kedroň [-] (72. M. Pospíšil [-] ) , J. Kubů [-] , T. Nosek [-] , M. Pudil [-] , O. Pilař [-]

FK Komárov
D. Hejcman [-] - M. Hlavatý [-] , L. Kaufman [-] , T. Keckstein [-] , J. Bežó [-] - A. Vokáč [-] , J. Mojdl [-] , A. Peták [-] (56. F. Mizera [-] ) , P. Štych [-] (72. T. Srp [-] ) , M. Pužík [-] - K. Vajs [-] (84. J. Vaníček [-] )

ŽK: 59. O. Pilař , 70. J. Jaroš - 89. J. Bežó .
Hráči zápasu: D. Hejcman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BABÁK Jan - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Marek Volf
Tip experta: výhra domácích

Tuchlovice minulé kolo doma pouze remizovali a proto to budou chtít napravit.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza