2:1
(2:0)
65. J. Martinkovič (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mořina i podruhé vyhrála a Praskolesy jsou stále bez výhry


Branky


22. S. Iliev , 28. R. Kubín - 65. J. Martinkovič (p.)
1

Domácí Mořina chtěla navázat na vítězstvì z minulého kola, ve kterém porazaila doma Podluhy. Naopak Praskolesy měly co napravovat, prohrály totiž na domacím hřišti s nováčkem z Lochovic 3:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se chopili vedení

Vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří drželi míč na svých kopačkách a především dvojice Váňa a Iliev dávala hostům pořádně zabrat. Po jejich spolupráci také padnul první gól. Váňa nádhernou kolmicí poslal Ilieva do samostatného úniku a ten se nemýlil. Zanedlouho vedli domácí už o dvě branky, hlavou se prosadil Kubín. Zbytek poločasu se odehrával převážně ve středu hřiště, bez větších šancí na skórování.

 

Jediná branka na srovnání nestačila

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a vynutili si převahu. Hrálo se především na polovině domácích, avšak Mořina dobře bránila a hosty do větších šancí nepouštěla. Až v 65. minutě se domácí dopustili faulu ve vlastním pokutovém území a z penalty snížil Martinkovič. Ten samý hráč mohl za chvíli i vyrovnat, ale hlavičku z malého vápna skvěle zneškodnil domácí brankař. V 75. minutě nastřelil praskoleský Černý z přímého kopu břevno. Hosté se hnali za vyrovnáním, ale dát branku jim nebylo souzeno. Domácí tak zažívají příjemný start do soutěže a se 6 body jsou na 4. místě tabulky. Naopak praskoleští se krčí s 1 bodem ve spodních patrech.

 

Report ze zápasu zaslal Martin Zíma, děkujeme!



Sestavy


Mořina
J. Zíma [-] (46. A. Fihura [-] ) - D. Váňa [-] , V. Harvan [-] , P. Shvets [-] , J. Kratina [-] - V. Zýka [-] , R. Kubín [-] (46. V. Plášil [-] ) , M. Matlyak [-] , J. Kubín [-] - A. Iliev [-] (82. R. Kubín [-] ) , S. Iliev [-] -

Praskolesy
M. Lukavský [-] - P. Bežo [-] , J. Malec [-] (38. M. Jarolím [-] ) , A. Šteiner [-] , O. Černý [-] , J. Šeplavý [-] (25. M. Smetana [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Martinkovič [-] , V. Drábek [-] , L. Šebek [-] , L. Rak [-]

ŽK: 55. A. Iliev , 68. D. Váňa - 82. O. Černý , 83. M. Smetana .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VLACHOPULOS Patrik - ORÁLEK Jiří (N), BEŽO Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů