1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Měříně se jiskřilo - soupeři se nakonec rozešli smírně


Branky


0

Do Měřína přijel na úvod sezóny ambiciózní Moravec. V podstatě vše důležité se odehrálo v poslední čtvrthodině utkání, kdy viděli diváci na každé straně jednu branku. V nervózní koncovce na hřišti plály emoce, k nimž přispěla i červená karta pro hostujícího Kováře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavíčka rozesmutnil Sysel

První poločas zápasu přinesl poměrně vyrovnanou hru, když možná o něco více ze hry měli hosté. Ve dvou šancích se ocitl Kovář, ale bohužel pro Moravec neproměnil. Slavíčkovu krásnou střelu do šibenice pak zmařil výborným zákrokem Sysel. Za domácí se ocitl v šanci jejich nejlepší hráč Jonáš, ale také nepochodil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného výsledku 0:0 a diváci se mohli těšit na další průběh vyrovnaného zápasu.

Matoušek rozhodl o dělbě bodů v hodině dvanácté

Druhý poločas se vyvíjel zpočátku podobně jako ten první a rozhodčí Kůrka měl místy co dělat, aby udržel otěže zápasu ve svých rukou. Vše nakonec vyvrcholilo červenou kartou pro hostujícího Kováře. Pak se však začaly dít věci! Hosté se totiž nenechali vyloučením deprimovat a v 85. minutě Juračka vysunul Martina Černého, jenž přehodil Sysla a poslal hosty do vedení - 0:1. V tu chvíli se zřejmě i někteří fanoušci domácích už smiřovali se ztrátou všech bodů. Domácí však byli proti a v závěrečném vzepětí dokázali vyrovnat. K odraženému míči se dostal Soukal, jeho střelu Pokorný jen vyrazil a Matoušek neměl s dorázkou problém - 1:1. Tvrdé měření sil tedy nakonec skončilo smírně a oba soupeři si připsali po jednom bodu. Teprve budoucnost ukáže, jakou bude mít pro jednotlivé týmy cenu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Měřín - Karel Kružík (hrající trenér): Domnívám se, že vyrovnanému zápasu nakonec remíza slušela. V závěru plály emoce, ale to k fotbalu někdy patří a je jasné, že obě strany na to budou mít jiný názor. Moravec je kvalitní tým, což bezpochyby ještě v sezoně potvrdí. Za pěkný výkon chválím Jonáše.

TJ Moravec
Moravec - Luboš Tulis (trenér): Cítíme se poněkud ukřivděni výkonem rozhodčích, také o červené kartě pro Kováře by z našeho pohledu bylo možné diskutovat. V deseti nám potom rychle docházely síly. Chválím tradičně oporu Martina Černého a své si odvedl i Tomáš Toufar.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - K. Kružík [-] , D. Robotka [-] , M. Sýkora [-] (89. D. Hrůza [-] ) , M. Matoušek [-] , D. Jonáš [-] (72. V. Procházka [-] ) , J. Šoukal [-] , J. Vokoun [-] (72. T. Bumbálek [-] ) , T. Láznička [-] , L. Doležal [-] , P. Kolouch [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] (89. R. Toufar [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , O. Broža [-] (66. L. Tulis [-] ) , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 60. D. Jonáš , 89. V. Procházka - 39. T. Smolík , 55. L. Slavíček . ČK: 75. F. Kovář .
Hráči zápasu: M. Černý , T. Toufar .
Místo: Měřín. Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - NENADÁL Pavel, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.