1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřínu vystřelil tři body v závěru zápasu Kolda


Branky


0

Hráči bystřického béčka potřebovali ve svém prvním domácím zápase bodovat, aby vyrovnali ztrátu z minulého kola. Čekala je však velmi těžká úloha, protože na svém hřišti hostili Měřín, který je jedním z očekávaných kandidátů na postup. Situace se pro ně navíc nevyvíjela dobře již před zápasem, když je postihly velké problémy se sestavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se prosadil Šoukal

Na výborně připraveném domácím hřišti se první půl hodinu hrál vyrovnaný opatrný fotbal bez větších šancí. Pak však udeřilo, když po krásné přihrávce Sýkory mezi stopery unikl Šoukal a přestože si výborně chytající brankář Zítka na míč sáhl, poslal hosty do vedení - 0:1. Protože u domácích se neujala ani dalekonosná střela Čecha ze 30 metrů, odcházeli do kabin s těsným vedením spokojenější hosté.

O výsledku se rozhodlo pět minut před koncem

V nástupu do druhého poločasu Měřín polevil a bylo to znát. Hned v 46. minutě se po faulu Matouška na Hájka kopala penalta. Špatka s ní však naložil prachbídně a nechal vyniknout hostujícího brankáře Sysla. S výčitkami svědomí však nemusel neúspěšný střelec bojovat moc dlouho, protože již o čtyři minuty později se situace otočila a on nedal nádhernou střelou z 25 metrů do šibenice Syslovi šanci - 1:1. Bystřice měla v těchto chvílích více ze hry a ještě netušila, jak moc bude litovat třeba situace, kdy po jedné ze standardek míč poskakoval v malém vápně hostů. Od sedmdesáté minuty se  v tropickém počasí začala na domácích projevovat únava a Měřínští se začínali dostávat do čím dál větších šancí. Kružík, Šoukal ani Sýkora hlavou však zatím nepochodili a domácí držel nad vodou výborný Zítka. Hrajícímu trenérovi hostí Kružíkovi poté vyšlo střídání, když na hřiště přišli mladíci Procházka s Crkalem, kteří hru oživili. Měřín byl za tlak, který vyvinul, odměněn v 85. minutě, když se po rohu dostal ve skrumáži na malém vápně míč ke Koldovi, a ten jako správný kapitán rozhodl o tom, že si Měřín odveze všechny tři body - 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Jsem z úvodu soutěže rozmrzelý. Čekal jsem, že alespoň nějaké body mít budeme. Navíc příští týden jedeme do Moravce, který má formu, a nás tam nečeká také nic jednoduchého. Minulý týden jsme měli 17 hráčů, nyní s bídou 12. Rád bych poděkoval brankáři Zítkovi, kterého jsme vytáhli chytat po roce, a on zachytal výborně. Několikrát nás podržel. Příští týden se z dovolené vrátí Sklenář i Buchta, tak snad bude líp. Pochvalu zaslouží Zítka a Karásek.

TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (hrající trenér Měřína): S dnešním výkonem týmu jsem spokojen. Kluci plnili stanovenou taktiku, fungovaly i posuny zálohy, které jsme v týdnu trénovali. Na výsledek měl značný vliv také fakt, že domácí neměli dostatek hráčů, což je v tomto počasí vražedné. Nám se střídání naopak vydařilo a mladíci hru oživili. Výborný výkon podal Matoušek.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
P. Zítka [-] - P. Skalník [-] , R. Špatka [-] , M. Dobiáš [-] (85. V. Svoboda [-] ) , V. Svoboda [-] , O. Urbánek [-] , P. Karásek [-] , O. Hájek [-] , D. Čech [-] , F. König [-] , R. Horák [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - D. Robotka [-] (84. T. Bumbálek [-] ) , M. Sýkora [-] (78. V. Procházka [-] ) , P. Kolouch [-] , M. Kolda [-] , J. Šoukal [-] , D. Hrůza [-] , D. Jonáš [-] , M. Hladík [-] (79. V. Crkal [-] ) , K. Kružík [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 11. F. König , 77. V. Svoboda - 53. K. Kružík , 74. M. Hladík .
Hráči zápasu: P. Zítka , P. Karásek - M. Matoušek .
Místo: Bystřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - NIEDERLE Zdeněk, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.