Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec se stačil probrat včas a Bystřici nakonec udolal


Branky


0

Na hřiště jednoho z favoritů soutěže dorazilo béčko Bystřice a na první pohled se mohlo zdát, že jsou karty rozdány jasně. Diváci, kteří se těšili na jednoznačný průběh, však museli být zklamáni. Hosté šli záhy do vedení a ačkoli o něj ještě v prvním poločase přišli, vydrželi dlouho vzdorovat. Moravec sice nakonec zvítězil, výhra to byla ale tvrdě vydřená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karásek poslal záhy hosty do vedení

Úvod zápasu se odehrával překvapivě v režii hostí a fanoušci domácích se museli domnívat, že jsou hráči myšlenkami ještě na některé z místních diskoték. Z jejich snění je však již ve 13. minutě probral Karásek, který dostal přesný dlouhý balon od Sklenáře a střelou podle brankáře otevřel skóre - 0:1. Domácí se z inkasovaného úderu začali poměrně brzy zvedat, jejich šance se však zatím neujaly. Střelu Martina Černého vyrazil brankář Mrňous na tyč, do brány nezamířil ani pokus Slavíčka. V 28. minutě však již udeřilo! Ve vápně hostí se rozpoutala skutečná "trma vrma", kterou rozpustil Jiří Hladík, který doklepl balon do prázdné branky - 1:1. Za tohoto stavu začala také poločasová přestávka. Domácí mohli jen litovat neuznané branky Černého kvůli ofsajdu, v úvodu sezony ve výborné formě hrající Karásek také své šance za hosty neproměnil.

Tomáš Toufar rozhodl o výhře Moravce

Po poločasovém mytí hlav domácí přece jen začali přidávat na důrazu a jejich hra začala splňovat přísnější parametry. V 62. minutě vyslal Tomáš Hladík dlouhý balon k šestnáctce, na ten si naběhl Tomáš Toufar a přehlavičkoval vyběhnuvšího brankáře - 2:1. Vzápětí mohl Karásek vyrovnat, ale trefil jen tyč. V 66. minutě bylo v podstatě rozhodnuto, když Kudiovský našel Černého, ten mu míč vrátil do vápna a on do protipohybu Mrňouse zvýšil na 3:1. Zbytek zápasu již se dohrával bez nějakých výrazně vzrušujících momentů víceméně jen z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): S výkonem svých hráčů jsem přes vítězství nespokojen, především první poločas byl z naší strany hrozný. Druhý byl jen o trochu lepší, hosté hrozili hlavně z brejků. Chválím střelce druhé branky Tomáše Toufara, který podal kvalitní výkon i přes určité zdravotní problémy, jež ho sužují.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka (trenér Bystřice): Je to škoda, alespoň bod jsme si odvézt mohli. Bohužel jsme neproměnili šance a domácí byli nakonec šťastnější. Nás srážely, a to především ve druhém poločasu, zbytečné ztráty ve středu hřiště. Velmi dobře zahrál podobně jako v předešlých zápasech Karásek.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , J. Hladík [-] (76. L. Tulis [-] ) , P. Červinka [-] , R. Toufar [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-] (87. M. Hanák [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - P. Skalník [-] (60. F. König [-] ) , R. Špatka [-] , M. Šimeček [-] , M. Svoboda [-] , Z. Sklenář [-] , O. Urbánek [-] , B. Velen [-] , P. Karásek [-] , O. Veselý [-] , R. Horák [-]

ŽK: 60. O. Veselý .
Hráči zápasu: T. Toufar - P. Karásek .
Místo: Moravec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - SVOBODA Jan, MACHÁT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.