Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

13:2! Gólová smršť Hostouňské rezervy


4

Sokolské derby přineslo čtvrté kolo o druhém hracím víkendu 1.B třídy skupiny A Středočeského kraje. Sokol Hostouň B totiž hostil TJ Sokol Klobuky. A zápas to byl vydařený především pohledem domácích. Klobuky totiž udolali 13:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba poločasy ve znamení dominance domácích

Příslovečný souboj Davida s Goliášem připomínalo střednutí v rámci 1.B třídy skupiny A ve Středočeském kraji. Ještě před rokem to byly Klobuky kdo proháněl favority soutěže a mezi místními se mu přezdívalo štika B třídy. Dnes však už bylo všechno jinak. Favoritem zápasu byla rezerva Sokola Houstouň, která svou roli naplnila beze zbytku. A především duo složené ze záložníka Daniela Dostála a útočníka Leoše Gajdošíka úkazalo jak moc je fotbalově při chuti. Svůj um první jmenovaný prezentoval hned čtyřmi brankami, druhý dokonce pěti. Hostům nelze upřít srdnatý výkon, zejména v první polovině. V zápase však bylo jednoznačně poznat, že se jedná o střet tvou naprosto odlišných fotbalových úrovní. 

Nutné je poznamenat, že Klobuky přijely do Hostouně značně oslabeny a nastoupili tak zcela bez náhradníků. Jejich čest zachraňovali Martin Svoboda a Daniel Havlovec. Další branky domácích vstřelili David Viduna, Tomáš Marek, Chuck Onu Nsii Václav Prošek

Všechnu čast zaslouží fakt, že jistně emočně náročné utkání s tak vysokým výsledkem se neslo vedle dominance domácích také v duchu fair-play a 75 diváků tak nevidělo jediný karetní trest. 

Oslabení klobuckých nebylo následkem ničeho jiného než pandemie nemoci COVID-19 a dlouhotrvajících opatření, která vzala některým fotbalistům chuť ke hře. Podle vyjádření vedení došlo k značnému úbytku hráčů, kteří již nechtěli věnovat fotbalu tolik času a úsilí a odešli do nižších soutěží, nebo s fotbalem skončili úplně. Zároveň trápí tým značná marodka a zápasy tak hraje s provizorní sestavou, včetně hráčů, kteří již několik let nehráli. Taková sestava se samozřejmě nemůže měřít s rezervou třetiligového klubu. Klub TJ Sokol Klobuky údajně zvažuje i samotnou otázku setrvání v soutěži. Nezbývá než popřát do Klobuků hodně zdraví a brzký návrat mezi elitu své soutěže. 

 

Sečteno podtrženo Hostouň B - Klobuky 13:2



Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Balej [-] , D. Viduna [-] , M. Dědeček [-] - D. Jansa [-] (53. M. Hlava [-] ) , M. Hlaváček [-] , T. Marek [-] , T. Bureš [-] (53. V. Prošek [-] ) , D. Dostál [-] , J. Neruda [-] (64. J. Krejsa [-] ) - L. Gajdošík [-] (60. N. Onu [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Vadlejch [-] , A. Pinc [-] , A. Dragoun [-] , Š. Řička [-] , J. Čížek [-] , J. Říčka [-] , L. Kubelka [-] , M. Svoboda [-] , D. Havlovec [-] , R. Nauš [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Řičica Jiří - PAGÁČ Tomáš, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích