2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Loděnic se rozhodlo v první polovině


Branky


16. P. Šolc , 42. P. Šolc
4

K zápasu 1.B třídy skupiny A nastoupili tento víkend také fotbalisté AFK Loděnice, a to k zápasu s Braškovem.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodnut v prvním poločase

Již od začátku se zápas nesl v duchu převahy domácích fotbalistů, kteří tvořili hru a pronikali obranou hostí. V 5. minutě prověřil hostujícího brankáře Zlatu Herejt, nicméně minul. Také hosté našli způsob jak se dostat dopředu, nejblíže vstřelení gólu byli v 10. minutě, Pejša však ránou po rohu z desítky trefil jen břevno. 

První gólová epizoda sobotního podvečera byla napsána až v 16. minutě, domácí Majer vybojoval míč na polovině, našel přihrávkou Herejta, ten míč posunul na Šolce, který ze vzdálenosti desetimetrů neomylně zavěsil pod břevno. 

Po vstřeleném gólu jako by domácí zůstali spát na vavřínech a hosty obdržený gól semlel. Hra ztrácela na kvalitě na obou stranách a 75 diváků nemělo příliš důvodů ke vzrušení. Z letargie fanoušky vytrhl až gól hostů ve 34. minutě, který však nebyl pro ofsajd uznán. O osm minut později se tak z navýšeného vedení mohli radovat domácí. Kapitán domácích Ondřej Mráz se krásnou akcí zdárně dostal až do pokutového území, kde jeho zpětnou přihrávu z náběhu našel opět Patrik Šolc. 

V závěru poločasu se ještě pokusil hostující Josef Brodský, alespoň snížit, jeho střela však, podobně jako v případě jeho spoluhráče, našla jen břevno. Poločasové skóre tak bylo 2:0

Výrazná dominance domácích již v druhé polovině branku nepřinesla

Druhý poločas se již nesl v duchu výrazné dominance domácích, hostům se již do vážnější šance dostat nepodařilo. Pověsti o zrádnosti vedení 2:0 se v Loděnicích tentokrát nepotvrdili. Hosté byli v druhém poločase jako opaření a byl to domácí zelenobílí celek, kdo po celou jeho dobu tvořil hru. A také z ní vypracoval několik šancí. Psala se 52.minuta zápasu, když Herejt střelou k tyči prověřil hostujícího brankáře, o osm minut později to zkusil znovu, jeho hlavička však tentokrát razítkovala tyč. 

V 83. minutě vzrušení mezi domácími fanoušky znovu vzbudil skvěle hrající a na hattrick aspirující Šolc. Jeho průnik obranou se však podařilo zastavit poslednímu hostujícímu obránci. Druhý poločas tak žádnou branku nepřinesl a domácí se mohli radovat z prvního vítězství v nové sezoně. 

AFK Loděnice - SK Braškov 2:0

 



Ohlasy k zápasu


AFK Loděnice
Jiří Gall: Toto utkání nebylo tak pohledné jako před týdnem. Zato přineslo úporný boj s množstvím soubojů, ale také první zelenobílé vítězství.




Sestavy


AFK Loděnice
M. Vlasák [-] - R. Novotný [-] , J. Vyskočil [-] , J. Prokop [-] , L. Paleček [-] - O. Mráz [-] , R. Žižka [-] (71. A. Jeřábek [-] ) , P. Šolc [-] (86. M. Smetana [-] ) , J. Majer [-] - T. Herejt [-] (74. J. Křížek [-] ) , M. Hrudka [-]

SK Braškov
J. Zlata [-] - P. Přichystal [-] , T. Repaský [-] , J. Štoncner [-] , J. Pejša [-] , M. Krovoza [-] , D. Míčka [-] , L. Osvald [-] , J. Brodský [-] , D. Hoda [-] , M. Pírka [-]

ŽK: 67. R. Žižka , 76. J. Vyskočil - 18. J. Štoncner , 70. D. Míčka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Jarolímek Roman - ŽÁČEK Pavel, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích