Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec porazil Rapotice a upevnil své vedení


Branky


0

Do Moravce dorazily Rapotice a papírově se mělo jednat o jednoznačný zápas. Domácí si z něho nakonec skutečně tři body odnesli, svého trenéra Tulise však svým výkonem rozhodně nepotěšili. Zásluhou ztrát svých nejbližších pronásledovatelů si ale upevnili vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovář vytěžil z minima maximum

V prvním poločase se hrál fotbal, který často spíše připomínal ragby. O vedení domácích rozhodla 25. minuta, kdy obránce Kudiovský přihrál Kovářovi, ten postupoval ze strany p šestnáctce, vystřelil a míč se zatřepotal v Sobotkově síti - 1:0. Za hosty odmítl vyrovnání po centru od Škorpíka Michal Sobotka, příležitostí trestného kopu ze dvaceti metrů pak pohrdl Milan Laš. Když skončila střela domácího záložníka Juračky po efektní kličce jen na břevně, skončil poločas domácím hubeným jednogólovým vedením.

Kudiovský korunoval svůj výkon brankou

Také druhý poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Spíše se soutěžilo, kdo výš, kdo dál! Nakonec se na to již nemohl dívat krajní obránce Kudiovský, který vlétl do chumlu hráčů a střelou ze šestnáctky zvýšil na 2:0. Hosty tak mohlo jen mrzet, že Milan Laš trefil chvíli předtím z dorážky jen brankáře. Přesto se Rapotice snížení přece jen dočkaly, když se z trestného kopu prosadil Sobotka - 2:1. V dalším náznaku šance však po jeho příhře Śkorpík netrefil branku, Rapoticím navíc pomalu začaly docházet síly. Moravec vedení udržel, přičemž nijak oslnivý výkon k tomu nepotřeboval. O vzruch se v závěru zápasu staraly snad jen centry Juračky, po jednom z nich hlavičkoval Tulis zpět doprostřed a Černý definitivně zlomil odpor hostů - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Luboš Tulis (trenér Moravce): Byl to z naší strany katastrofální výkon, nejhorší v sezoně. Kvůli vyloučení Toufara jsem musel udělat nějaké změny v sestavě a bylo to poměrně dost znát. Navzdory té hrůze chválím Kudiovského, který se ve druhém poločase snažil jako krajní obránce naši hru oživit.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí mužstva Rapotic): První poločas byl z naší strany dobrý. Vytvořili jsme si slibné šance a měli i dost standardních situací. Moravec nastřelil břevno, ale mimo to měl pouze jedinou šanci, kterou proměnil. Ve druhé půli byl scénář stejný. Jsme aktivnější než domácí, svou velkou šanci neproměníme a soupeř z ojedinělého brejku trestá. Po snížení Sobotkou na 2:1 viselo vyrovnání ve vzduchu. Poté jsme hru dost otevřeli a soupeř díky našemu nedůrazu v šestnáctce zvýšil na 3:1. Po průběhu zápasu je to pro nás ztráta. Na domácí jsme rozhodně měli, bohužel rozhodl náš nedůraz před oběma brankami. Pochvala patří Sobotkovi.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Tulis [-] , L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Hladík [-] , P. Červinka [-] (83. M. Hanák [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Hladík [-] , F. Kudiovský [-]

FC Rapotice
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] , J. Matoušek [-] , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] , M. Laš [-] (81. J. Slabý [-] ) , M. Klusák [-] , T. Švarc [-] , M. Němec [-]

ŽK: 28. T. Hladík , 57. T. Smolík - 40. J. Matoušek , 76. M. Jašek , 84. M. Laš .
Hráči zápasu: F. Kudiovský - M. Sobotka .
Místo: Moravec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMAN Radek - FOTR Jan, POJEZNÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.