0:1
(0:0)
58. M. Korec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla v zápase AFK Tuchlovice - FK Dobrovice


Branky


58. M. Korec
6

Hráči AFK Tuchlovice v předešlém kole narazili na překážku jménem FC Velim a nestačili jim v tempu a prohráli vysoko 6:1. Hráči FK Dobrovice pak v minulém kole porazil pohodlně Bohemia Poděbrady 3:0. Favoritem pro toto utkání byl tým FK Dobrovice a proto měli tento zápas zvládnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

První poločas začali s míčem na kopačkách hráči FK Dobrovice. V prvním poločase byli více více aktivní a více se tlačili do zakončení v první desetiminutovce měli hned několik příležitostí jak skórovat, ale nepodařilo se jim překonat brankáře domácích Pospíšila. Přílěžitosti si hráči FK Dobrovice vytvářeli především po stranách a následných centrech před branku. Bohužel pro ně však častokrát mířili mimo branku a to především nad ní. Ani domácí AFK Tuchlovice z protiútoků ani hráči FK Dobrovice z tlaku, který vytvářeli na domácí v průběhu prvního poločasu nedokázali do poločasové pauzy skórovat a tak se oba týmy rozešly za nerozhodnutého stavu do kabin.

Korec rozhodl o výsledku

Hosté pokračovali ve svém výkonu z první půle i v poločase druhém. I nadále byli aktivnější a více drželi míč na svých kopačkách a diktovali tempo zápasu. Druhý poločas však nabídl o 100% více než ten druhý, alespoň co se branek týče. V první půli nepadla žádná a v 58. minutě se to podařilo změnit hráčům FK Dobrovice. Branku vstřelil Martin Korec, který po kombinaci před pokutovém územím obržel lákavou nabídku na skórování a využil jí, poté co překonal vybíhajícího brankáře a poslal hosty do vedení 0:1. Obrovskou příležitost domácích překazil rozhodčí, který v 58. minutě spatřil offsidové postavení jednoho z útočících hráčů domácích a skóre se tak neměnilo. Nezměnilo se ani do konce utkání a tak hostující hráči potvrdili roli favorita a v náročném utkání zvítězili 0:1 na půdě AFK Tuchlovice. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - J. Jaroš [-] , V. Kraus [-] , M. Pospíšil [-] , M. Kedroň [-] , J. Kubů [-] , M. Žahour [-] (72. M. Vaigl [-] ) , T. Nosek [-] (78. Š. Procházka [-] ) , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] , O. Pilař [-] (58. J. Kala [-] )

FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - J. Novák [-] , V. Pečínka [-] (61. M. Volf [-] ) , M. Sedláček [-] , T. Prskavec [-] , R. Tomíček [-] (89. O. Bartoš [-] ) , M. Sedláček [-] (84. J. Černý [-] ) , M. Korec [-] , F. Kořínek [-] (71. M. Kopecký [-] ) , D. Machů [-] , J. Tomašov [-]

ŽK: 12. M. Fitko , 23. M. Kedroň , 24. M. Žahour , 29. M. Pudil , 78. V. Kraus , 92. J. Kala - 28. M. Korec , 84. R. Tomíček , 92. O. Bartoš .
Hráči zápasu: M. Korec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Činoveský

Expert: Robin Vocel
Tip experta: výhra hostů

Dobrovice řadím k největším favoritům soutěže, věřím, že tento venkovní zápas zvládnou.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů