0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slunéčko rozhodl o vítězství nad Polabanem Nymburk


Branky


4

V předešlém kole si hráčí FK Kosoř připsali vysoké vítězství 5:1 nad Vlašimí "B" a v 7. kole zavítal na půdu SK Polabanu Nymburk. SK Polaban Nymburk ještě v sezóně nedokázal získat ani bod a tak byl v tomto zápase outsiderem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté diktovali tempo prvního poločasu

V první desetiminutovce byli více na míči hráči hostujícího týmu, ale spíše ve středu hřiště. Když už domácí dostali balón pod kontrolu tak následoval nákop na soupeřovu polovinu, který však obránci FK Kosoř sbírali bez větších problémů a následovala rozehrávka a diktování tempa hry z jejich strany. První větší šance domácích přišla po centru z levé strany a následovala střela, která však mířila vysoko nad branku. Ve 28. minutě jen o kousek minula střela domácích pravou tyč za brankářem Víta Blahovce. Ani jeden z brankářů nebyl v prvním poločase překonán a tak se šlo do kabin o poločasové přestávce za nerozhodného bezbrankového stavu. 

Slunéčko v závěru rozhodl zápas

Druhý poločas začali výkopem domácí a v prvních minutách byli více aktivní než jejich soupeř. Hosté se dostali v 50. minutě k zakončení hlavou, které však nebylo přesné a tak se skóre neměnilo. Po prvních minutách, kdy byli aktivnější domácí,  převzali zpět taktovku nad tempem zápasu hosté z FK Kosoř. Drželi míč, ale nedokázali si vypracovat žádnou větší příležitost na skórování. Ani domácí si nevypracovali nic, z čeho by měl větší starosti brankář Blahovec. Zlomový okamžik utkání nastal až v 82. minutě, kdy Slunéčko razantní trefou, která se odrazila od horní tyče branky, poslal hosty do vedení 0:1, které jim vydrželo až do konce utkání. Rozhodčí ukončil zápas za stavu 0:1 pro hosty a ti si tak odvezli vydřené vítězství a důležité 3 body do tabulky. 



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Bartoš [-] , V. Bubla [-] (71. P. Hobík [-] ) , R. Jarschel [-] , R. Novotný [-] , L. Nepovím [-] (83. D. Wiehl [-] ) , M. Kotek [-] , M. Čuřík [-] , V. Herčík [-] , M. Krumpholc [-] (90. M. Krušinský [-] ) , M. Ouředník [-]

Kosoř
V. Blahovec [-] - J. Vampola [-] (62. J. Slunéčko [-] ) , P. Růžička [-] , M. Černý [-] , M. Brož [-] , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] (90. M. Barna [-] ) , J. Petržílka [-] (46. D. Višvader [-] ) , T. Vladyka [-] , M. Šácha [-] , A. Janoušek [-]

ŽK: 45. R. Jarschel , 50. M. Čuřík , 52. M. Krumpholc , 85. D. Wiehl - 36. J. Petržílka .
Hráči zápasu: J. Slunéčko .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - LOUDA Tomáš, TVAROH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip experta: výhra hostů

Nymburk nevstoupil do soutěže moc dobře i když hrál s těžkými soupeři. Kosoř je zatím překvapivě velmi dobrá a tak dávám výhru hostů.

Tip: výhra domácích