Jedna branka rozhodla o vítězi v zápase Český Brod "B" - FK Komárov


Branky


6

FK Komárov čekal po výsledkově nepovedeném vstupu do sezóny venkovní zápas s "B" týmem Českého Brodu. Tomu se vstup do soutěže také zrovna nepovedl a v tomto utkání šlo tím pádem o to, který z týmů dokáže si konečně urvat všechny body pro sebe a ukončit výsledkové nezdary z předešlých zápasů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas se odehrával v bojovném duchu. Od prvních minut se zápas přeléval z jedné strany na druhou. Byl to souboj o to, kdo bude držet míč na svých kopačkách a kdo bude diktovat tempo zápasu. K vidění bylo mnoho nepřesných nebo zblokovaných střel. Nikdo nedokázal zaskočit druhou stranu ničím překvapivým a když už se někdo dostal do slibné pozice nebo ke střele tak byl rychle dostoupen a buď se ke střele ani nedostal, byla zblokována, nebo nebyla dostatečně přesná aby s ní brankář jednoho nebo druhého týmu měl výraznější potíže. Až do konce první půle se tak hrálo spíše uprostřed hrací plochy a fotbalisté tak divákům napověděli, že zápas a zvlášť druhá půle bude velmi vyrovnaná a napínavá.

Pužík rozhodl zápas

Do druhého poločasu vstoupily oba celky ve stejném duchu, jako první poločas skončil. Znovu a znovu boj o střed pole spousta nepřesností ale žádná větší šance. Brankáři obou družstev nebyli bez práce, museli být v neustálé permanenci, protože přicházely centry nebo ne až tak prudké střely. První větší šanci utkání měl FK Komárov v 66. minutě, kdy po centru z pravé strany se objevili dva hráči samotní na zadní tyči připravili míč zpětnou přihrávkou hostujícímu útočníkovi, který ale střílel vysoko nad branku domácího golmana Daniela Bíny. Na následnou rozehrávku od brankaře dokázal hostující tým vytvořit obrovský tlak, ze kterého se domácí nedokázali dostat a tak v 67. minutě odebral míč domácím obráncům Michal Pužík a krásnou střelou zpoza pokutového území dokázal překonat brankáře a poslat tak svůj tým do vedení, 0:1. Domácí už na tuto branku nedokázali odpovědět a srovnat tak stav utkání a tím pádem si hráči Komárova po bojovném a napínavém zápase vezli tříbodový zisk domů.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Prosr Tomáš - DRÁBEK Tomáš, ŠPAČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2021 11:37
Hodnocení zápasu
30. 8. 2021 09:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích