M. Brož 17. (vl.)
P. Slánský 20.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči TJ Klíčany si sami zkomplikovali cestu za hladkým vítězstvím


Branky


17. M. Brož (vl.) , 20. P. Slánský - 68. M. Černý
4

Po vysokém vítězství z minulého zápasu, čekal fotbalisty Klíčan celek FK Kosoř. Fotbalisté Klíčan dokázali dovést do vítězného konce i svůj druhý zápas v sezóně a po domácí výhře si připsali důležité tři body do tabluky. Napomohla jim k tomu i nešťastná vlastní branka hostujícího Brože.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po ukázkové vlastní brance Brože šli domácí do vedení

Do zápasu dokázali vstoupit lépe fotbalisté Klíčan. Vypracovali si hned několik šancí, ze kterých nedokázali skórovat, ale paradoxnně i přes to šli do vedení, kdy v 17. minutě po Krausově centru na slepo do pokutového uzemí, kde se nenacházel nikdo z domácích, si nešťastně srazil míč do vlastní branky hostující stoper Marek Brož a tak domácí vedli 1:0. Následně ve 20. minutě nádhernou finální přihrávkou vyslal Kraus Kalase, Kalas si míč zkušeně pokryl hned před oběma stopery Kosoře a následně připravil krásnou přihrávkou patou pozici Slánskému, který se nemohl mýlit a poslal tak domácí už do dvoubrankového vedení. Následně domácí polevili a hosté dobře pressovali. Zápas se přeléval ze strany na stranu a oba týmy si připravily několik příležitostí, avšak žádná z nich brankou neskončila.

 

 

Snížení na 2:1 a bojovný druhý poločas

Do druhého poločasu se šlo za stavu 2:0 pro domácí. Domácí se snažili Kosoř zlomit třetí brankou, v šancích se ocitli hned několikrát ať už Kalas, nebo Pozníček, ale ani jeden z nich neproměnil svou šanci a nedodal tak svému týmu třetí branku a s tím spojený klid na kopačkách. Naopak Kosoř si po nepříjemném pressingu dokázala vypracovat některé zajímavé šance. V 68. miutě pak Vampola vhodil dlouhý aut do pokutového uzemí, kde se míč po vzdušném souboji odrazil za hranici pokutového uzemí k Černému, ten si hrudí zpracoval míč, pronikl do šestnáctky a křižnou střelou po zemi dokázal překonat brankáře Fialu a snížil tak stav utkání na 2:1. V 84. minutě měli hráči Kosoře zajímavou příležitost, kdy po centru z pravé strany mohla přijít vyrovnávací branka, protože mířila před prázdnou branku, ale Jurčík přihrávku vystihl a odvrátil šanci hostí na rohový kop. Z následného rohového kopu přišel přetažený baloń hostí, kdy se dostal k zakončení Slunéčko, ale golman Fiala jeho pokus v klidu lapil. Závěr zápasu přinesl spoustu nepřesných centrů, ale žádná akce branku nepřinesla a utkání tak skončilo 2:1 pro domácí Klíčany.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: Nepříjemné utkání, které jsme si bohužel zkomplikovali sami spoustou nepřesností, ale utkání nám znepříjemnil i nepříjemný pressing Kosoři. Za stavu 2:0 jsme přestali hrát a kromě jednoho gólu jsme hosty do ničeho nepustili a vyhráli 2:1. Škoda, že jsme za stavu 2:0 nepřidali i třetí branku, ale i takové vydřené vítězství se počítá a teď nás čeká anglický týden, kdy jedeme ve středu na odložený zápas do Nymburku.




Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] (85. T. Krimlák [-] ) , J. Jeslínek [-] (89. M. Batryn [-] ) , A. Kraus [-] (74. M. Barták [-] ) , P. Slánský [-] , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] (82. J. Ježek [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] , T. Jurčík [-]

Kosoř
V. Blahovec [-] - M. Barna [-] , M. Černý [-] , M. Nehoda [-] (61. D. Višvader [-] ) , M. Bícha [-] , J. Petržílka [-] , M. Folejtar [-] (66. J. Slunéčko [-] ) , T. Vladyka [-] , M. Šácha [-] , J. Vampola [-] (89. P. Kostelník [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 90. P. Slánský - 26. J. Petržílka , 69. M. Brož , 89. M. Šácha .
Hráči zápasu: P. Slánský .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích