FOTOGALERIE: Volarský finiš přišel pozdě, Vlachovo Březí ukořistilo tři body


Branky


89. P. Beneš , 92. L. Iliev (p.) - 4. J. Bízek , 18. M. Hojdekr , 49. J. Toncar
7

Tatran Volary hostil v dalším zápase okresního přeboru soka z Vlachova Březí. Na zápase fotil Ladislav Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byly doby, kdy toto utkání rozhodovalo o postup do vyšších polí fotbalového kraje. Dnešní utkání nabídlo průměrný zápas se zajímavým koncem.

 

 

Volarští po odpočtu šesti bodů za údajný neoprávněný start svého hráče ve vyšší soutěži mají co dohánět. Jejich boj na hřišti se daří, zde získali v minulých zápasech plný počet bodů, a na úrovni fotbalové diplomacie je to ve stavu odvolání k nejvyšší fotbalové instanci FAČR. Pojďme k dění na hřišti.

 

 

Do Volar přijel lídr tabulky a tak karty byly jasně rozdané. Úvod a v podstatě celé utkání se hrálo podle not hochů z města s kozlem ve znaku. Populární kozlíci měli hru pod kontrolou, byli nebezpečnější a již ve čtvrté minutě šli do vedení Bízkem, který nachytal ještě nerozchytaného Michala Sedláka v domácí brance. Favorit získal klid a kontroloval zápas. Domácí zakřiknutí touto situací se hledali a dělali chyby, zejména v obraně. Hosté hráli účelně po křídlech a tak boj o střed hřiště se nekonal. V 18. minutě přidává Hojdekr druhý gól hostí a domácí diváci trnuli, kolik toho ještě bude. Naštěstí domácí se srovnali vzadu a březští přece jen měli víc problém se za obranu dostat. Od dvacáté minuty to bylo takové nemastné, neslané a fotbal se vytratil. Hosté spokojeni s dvoubrankovým vedením nikam nespěchali a domácí snaha končila za půlkou. Ve 35 minutě dávají hosté gól, ale ten byl pro ofsajd neuznán, jinak by to asi s domácími dopadlo hůř. Poločas se tak dohrál v za vedení hostí a řekněme zaslouženě.

 

   Druhý poločas byl jako přes kopírák prvního. Po pěti minutách Toncar přidal třetí gól a bylo v podstatě rozhodnuto. Pokračovalo se dle not z prvního dějství a rozhodčí Pavol Sýkora a Richard Háša moc práce neměli. Hrálo se v průměrném tempu a vzruch přinesla až závěrečná desetiminutovka, kdy byl nejdříve hostím po druhé žluté kartě vyloučen Kalčík.  Hosté hráli tak, aby se dohrálo. Jenže zapomněli, že se hraje až do písknutí hlavního arbitra a do velké šance se dostal Martin Sedlák, jenže netrefil prázdnou branku hostí. V poslední minutě řádné hrací doby, snižuje Beneš. Po rozehrávce z půlícího kruhu se to hostím moc nepovedlo. k míči se dostává domácí Martin Sedlák a jeho střela končí tak, že jeden z hráčů hostí zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí Sýkora odpískal pokutový kop, ten proměnil Lukáš Iliev a mohlo to být ještě drama, neboť to bylo v čase poslední nastavené minuty. Přišel konec a hosté, kteří celý zápas kontrolovali, byli na konec za tři body moc a moc rádi.

 

Report zaslal a připravil Ladislav Beran



Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - HÁŠA Richard, KALÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2021 21:22
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 20:41

Tip: výhra domácích

Domácí dohání odbranou ztrátu a věří, že vyhrají tento zápas i boj s VV.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:53
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů