3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 12:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Juniorka Humpolce si všechno potřebné štěstí vybrala v minulém zápase proti Tisu a tentokrát nedokázala vstřelit ani gól. Černíč po třech zápasech konečně vyhrál a drží si tak klidný střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šaten

Začátek zápasu patřil hostům, kteří byli lepší v kombinaci. Domácí byli značně nervózní a kazili mnoho přihrávek a ani při rohovým kopech neplnili to, co by měli. Hosté i přes to, že měli více ze hry a vypracovali si množství šancí, gól vstřelit nedokázali. Neprosadil se ani Šilpoch, ani Prokop a nakonec ani Štěpán. Tak trestali v závěru prvního poločasu domácí, když nejdříve nastřelili tyč a poté dokázali i dostat míč do sítě. Ve 42. minutě dostal P. Čermák balón za půlkou a namířil si to s ním k bráně, obrana hostů ustupovala, a tak se odhodlal ke střelbě, ta před gólmanem dvakrát skočila a nakonec skončila gólem i přesto, že neměla žádnou velkou razanci.

 

Nedáš - dostaneš

Ve druhém poločase se domácím podařilo docela brzy vstřelit druhý gól, když se znovu trefil Čermák poté, co využil nedorozumnění gólmana hostí s obráncem. Humpolec se ale nehodlal vzdát a vytvořil si naprosto tutovou šanci, ale Černíč nadvakrát zachránil jejich gólman K. Novák. Když domácí dali v 81. minutě gól na 3:0 po křídelní akci na jejímž konci stal P. Novák, bylo už o zápase rozhodnuto a z obou stran se už jen dohrával.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan, vedoucí TJ Podyjí Černíč: Vítěztsví se rodilo v porodních bolestech, kdy začátek zápasu od nás byl strašně nervózní. Nakonec jsme ale dokázali vstřelit tři branky. Dnes musím pochválit rozhodčího, který měl zápas naprosto pod kontrolou.

AFC Humpolec B
Brdečka Imrich, vedoucí FK Humpolec B: Do Černíče jsme přijeli získat další body. Prvních třicet minut jsme dobře kombinovali, ale bohužel jsme nedokázali proměnit vypracované akce. Ve druhém poločase jsme měli snahu zvrátit vývoj utkání, ale bohužel při nás tentokrát štěstí nepřálo a gól jsme vstřelit nedokázali.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - D. Lovětínský [-] , M. Brom [-] , P. Novák [-] (77. D. Solař [-] ) , V. Leitkep [-] - P. Čermák [-] , M. Leitkep [-] , V. Benda [-] (85. O. Hes [-] ) , Z. Janoušek [-] - P. Novák [-] , M. Borkovec [-] (82. J. Lacina [-] )

AFC Humpolec B
J. Žatečka [-] - M. Pecha [-] , M. Metál [-] , T. Vrátný [-] , T. Doležal [-] (65. A. Beránek [-] ) - J. Prokop [-] , D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , M. Šilpoch [-] - Z. Štěpán [-] , T. Brdečka [-]

ŽK: 63. D. Lovětínský , 67. P. Novák - 6. J. Paťha , 28. J. Prokop , 45. T. Vrátný .
Hráči zápasu: P. Novák , Z. Janoušek - M. Pecha .
Místo: Černíč. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - BESEDA Petr, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.