L. Filippi 9.
L. Filippi 33. (p.)
2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

L. Filippi rozhodl o výhře Žďáru B nad Třeští


Branky


9. L. Filippi , 33. L. Filippi (p.)
0

Žďár B dál stíhá vedoucí Třebíč B, když doma dokázal porazit poslední Třešť. O obě branky se postaral útočník Lukáš Filippi, pro kterého to byly třetí a čtvrtá branka v letošní sezoně. Třešť opět venku nevstřelila branku a s tím může na nějaký bodový zisk pomýšlet jen stěží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky L. Filippiho rozhodly o osudu utkání

Hned ve čtvrté minutě se domácí málem radovali z první branky. Ločářek ze strany nasměroval míč na bránu a ten zastavila až branková konstrukce, míč se od břevna odrazil za bránu. V další šanci se po centru Juna z přímého kopu ocitl M. Filippi, ale branku trefil nedokázal. V 9. minutě už se ale domácí vedení dočkali. Peňáz odkopl míč od vlastní brány přes celé hřiště, hostující obránce nešikovně prodloužil míč šajtlí směrem k vlastní bráně, kde zaspal brankář Hajný a místo aby vyběhl a uklidil míč do bezpečí nechal L. Filippiho míč zpracovat a ten už ho pak dokázal překonat - 1:0. Šanci na vyrovnání propásli hosté zhruba po půl hodině utkání, když si na centr téměř od rohového praporku naběhl Rod, ale jeho hlavičku dokázal bravurním zákrokem zneškodnit Hajný v brance Žďáru B. Ve 32. minutě pak přidali domácí druhou branku. Ločárek za půlkou vysunul L. Filippiho, který zahrál jednomu z obránců na housle, dalšího obešel a poté byl faulován v pokutovém území. Rozhodčí nezaváhal, nařídil pokutový kop, k jeho exekuci se postavil sám faulovaný a zvýšil na 2:0.  I Třešť se chvíli předtím dožadovala pokutového kopu za hraní rukou v pokutovém území, ale píšťalka sudího se tentokrát neozvala.  V 37. minutě předvedl výborně hrající L. Filippi další parádičku. Po přihrávce před vápno obešel tři hostující obránce a tvrdě vystřelil, tentokrát ovšem předvedl výborný zákrok Pešta. Ke konci prvního poločasu ještě postupoval sám na gólmana hostující Mareš, ale Hajný dokázal jeho střelu vytáhnout na rohový kop.  Poločas tak skončil 2:0.

Dvě zranění v úvodů duhé půle, pak už se jen dohrávalo

V druhém pole si domácí udržovali optickou převahu, dvakrát musel nebezpečí hasit Pešta v bráně Třeště. Hosté se už k žádné větší šanci nedostali a tak domácí docela v klidu dovedli utkání do vítězného konce. Kaňkou na zápase byla dvě zranění. V 48. minutě musel kvůli vykloubenému ramenu střídat domácí Růžička, který nekontrolovaně dopadl na zem z hlavičkového souboje a v úterý ho čeká operace. Chvíli na to byl pak Jelínek pozdě v hlavičkovém souboji s třešťským Tauschem a hlavou ho zasáhl do obličeje někam pod nos. Tausch z toho vyvázl s rozraženým horním rtem a lehkým otřesem mozku. Jak Růžičku tak Tausche tak musela odvézt rychlá záchranná služba do Novoměstské nemocnice. Oběma přejeme co nejrychlejší uzdravení a brzký návrat na zelené trávníky. Žďár tak má zatím na kontě 17 bodů a druhé místo v tabulce. Třešť zůstává se čtyřmi body poslední.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, vedoucí Žďáru B: Myslím, že jsme dnes vyhráli zaslouženě, hlavně za výkon v prvním poločase jsme si tři body zasloužili. Škoda jen zranění obou hráčů. Popřejme jim co nejrychlejší návrat na fotbalová hřiště.“

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: Konečně jsme venku podali trochu lepší výkon, už to nebylo tak odevzdané jako předchozí venkovní zápasy. Škoda hrubé chyby před prvním gólem, potom by ani ta penalta nemusela být a kdoví, jak by se utkání vyvíjelo.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - R. Štursa [-] , Z. Peňáz [-] , T. Ločárek [-] , F. Růžička [-] (46. J. Havlík [-] ) , P. Machatka [-] - J. Jun [-] , T. Jelínek [-] , J. Dvořák [-] (62. V. Frieb [-] ) - L. Filippi [-] (73. L. Bulíček [-] ) , M. Filippi [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - M. Tausch [-] (52. D. Ivan [-] ) , O. Procházka [-] , J. Novotný [-] , T. Veselý [-] - M. Lacina [-] (59. L. Kacafírek [-] ) , M. Mareš [-] , F. Nechvátal [-] - Š. Rod [-] , J. Chalupský [-] , P. Císař [-]

ŽK: 41. T. Veselý .
Místo: Žďár nad Sázavou- umělá tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - ŠKORPÍK Martin, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.