Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Třebíče nadělovala v Hrotovicích


Branky


0

Třebíč pokračuje v dobrých výkonech, tentokrát to odnesly na svém hřišti Hrotovice, které se dokázali prosadit pouze jednou, v dresu hostů zazářili Michal Dočekal a Richard Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo Dočekal + Novotný zajistilo poločasové vedení

Hosté do zápasu vstoupili snad nejlepším možným způsobem, když po přihrávce Novotného skóroval Michal Dočekal. O minutu později se však stav měnil znovu, po chybě v rozehrávce hostů skóroval Michal Blatný. Diváci se rozhodně nenudili, ty hostující mohl znovu rozradostnit Novotný, nepodařilo se mu ale trefit branku. Ve 13. minutě naopak mohli jít do vedení domácí, střelec prvního gólu, Blatný, jen trefil vyběhnuvšího brankáře Procházku. Právě Blatný společně s Furišem nejvíce zatápěli obraně HFK, mladá obrana hostí si ale s jejich výpady dokázala poradit. Ve 25. minutě se ke slovu dostal střelec Michal Dočekal, který prostřelil gólmana Haranta - 1:2. U gólu znovu asistoval dobře hrající Novotný. Hosté měli poté více ze hry, z role asistenta do role střelce se převtělil Richard Novotný a přidal třetí gól, který znamenal poločasové vedení 3:1 pro Třebíč.

Domácí hrozili ze standartek, gól však nevstřelili

Druhý poločas začali lépe domácí, hráči Třebíče si nebyli schopni přesně nahrát, skóre se však pořád nezměnilo. Hrotovice zahrávaly několik nebezpečných standardních situací, z nichž ale neudeřilo. Byli to tedy hosté, kterým se podařilo vsítit gól, výborně hrající David Lorenc střelou z vápna překonal gólmana Ondřeje Haranta. Domácí se poté nedokázali dostat do žádné šance, oproti tomu hosté si vytvořili další gólové příležitosti vypracovali, stav utkání nicméně zůstal do konce zápasu nezměněn.



Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč B
Pavel Němec, trenér: Věděli jsme, že Hrotovice hrají, zejména doma, dobře. Dali jsme brzy gól. V podstatě hned po rozehrání jsme chybou darovali domácím vyrovnání. Nerozhodilo nás to, naopak. Do přestávky jsme vedli o 2 branky, což bylo důležité. Po přestávce jsme nehráli dobře, domácí se dostali do zápasu, ale kontaktní branku nevstřelili. Uklidnili jsme se až po zvýšení na 1 : 4. Výborně zahrál David Lorenc a benjamínek Valíček, který hrál na nezvyklém postu. Útočníci byli opět produktivní. Za výhru děkuji všem hráčům !



Sestavy


Sokol Hrotovice
O. Harant [-] - M. Růžička [-] , Z. Bláha [-] , J. Novák [-] - D. Florian [-] (69. F. Pekárek [-] ) , M. Holoubek [-] , L. Škoda [-] , P. Furiš [-] , M. Blatný [-] - T. Hadraba [-] (53. R. Fiala [-] ) - S. Hutař [-]

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - R. Houser [-] , T. Oberreiter [-] , M. Pohořilský [-] , M. Mašek [-] - L. Karásek [-] , R. Valíček [-] , D. Lorenc [-] - D. Kovář [-] (73. L. Holý [-] ) , M. Dočekal [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 9. P. Furiš - 62. R. Valíček .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Jan - ČEPL David, POJEZNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.