Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pacova podlehla Kamenici nad Lipou vysoko 1:6


Branky


88. P. Šauer - 8. J. Houser , 30. J. Ira , 54. O. Joza , 58. D. Hadač , 64. T. Zahradník , 68. J. Houser
10

V neděli přivítalo mužstvo Pacova na svém hřišti tým z Kamenice nad Lipou, který hraje v této sezóně ve skvělé formě a i v tomto utkání chtělo tuto formu potvrdit. Domácí si chtěli napravit chuť po prohraném utkání v Jiřicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po brance Housera

Od prvních minut utkání byli aktivnější hosté. První příležitost ovšem neproměnil Hadač, který nevyužil samostatného únik a minul branku domácích. V 8. minutě se z podobné pozice nemýlil Houser a hosté šli tak relativně brzy do vedení. Následující půlhodinu byla hra vyrovnaná s několika brankovými příležitostmi na obou stranách, ale žádná z nich změnu stavu nepřinesla. Další branku přidali opět hosté, když se po přiťuknutí Housera do odkryté branky prosadil Ira a zvýšil tak na dvougólové vedení. Domácí zahrozili střelou, která bohužel pro ně skončila pouze na břevně. V závěru poločasu poté perfektním zákrokem zneškodnil střelu Housera domácí brankář Svoboda. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří si zásluhou Housera a Iry odnášeli dvoubrankové vedení.

Druhý poločas přinesl dalších 5 branek

I ve druhém dějství byli aktivnější hosté a potvrdila to další branka, kterou měl na svědomí Joza. Ten utekl po levém křídle a střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci. Definitivně zlomil odpor domácích David Hadač, který dostal míč před odkrytou branku a s přehledem doklepnul míč do sítě. Chvíli na to se ve skrumáži u branky zorientoval nejlépe Tadeáš Zahradník a zvýšil tak na 5:0 pro hostující tým. V 68. minutě poté utekl agilní Houser domácí obraně a následně okolo brankáře přidal šestou branku Kamenice. Ta už poté pouze zahazovala vytvořené příležitosti a tak se dokázali v úplném závěru prosadit také domácí. Jedinou branku Pacova vstřelil Šauer, který se dokázal protlačit přes obranu hostů a následně překonal Lukáše Hadače. Hosté si tak po dobrém výkonu odvážejí zasloužené tři body.

V dalším kole čeká Kamenici nad Lipou na domácím hřišti zápas s Červenou Řečicí. Rezervu Pacova poté čeká výjezd do Obrataně.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: “Hráli jsme dobře. Domácím jsme toho moc nedovolili. Dobře jsme kombinovali a měli hromadu šancí. V zakončení jsme několikrát selhali, ale dneska nás to tolik netrápí. Škoda, že se zranil v úvodu utkání David Slabý. Snad bude brzo v pořádku.“



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
O. Svoboda [-] - J. Rathouský [-] (26. L. Václavík [-] ) , P. Novotný [-] (67. E. Mareš [-] ) - - - M. Mička [-] , J. Přibyl [-] , J. Kučera [-] (67. J. Hanek [-] ) , R. Flígr [-] (56. D. Homolka [-] ) , L. Váňa [-] , Z. Rybčák [-] , P. Šauer [-] , J. Pražák [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - M. Jirsa [-] , D. Slabý [-] (18. T. Zahradník [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Pfaur [-] - O. Joza [-] , P. Macháček [-] (51. V. Spěváček [-] ) , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - J. Houser [-] (84. T. Hadrava [-] ) , D. Hadač [-] (67. M. Chvála [-] ) -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - MLÁDEK Ladislav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Duba
Tip experta: výhra hostů

Hosté nezaváhají a odvezou si z Pacova tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů