V. Bastl 24.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav vyšla v Okříškách bodově i střelecky naprázdno


Branky


24. V. Bastl
0

Druhou sobotní konfrotaci a zároveň tak předehrávku 6. kola měly na svědomí Okříšky, které si pozvaly Přibyslav. Očekával se vyrovnaný duel, oba týmy byly před tímto kolem de facto sousedé v tabulce. Okříšky v úvodu dvakrát vyhrály, pak dvakrát remízovaly a naposled se Sapeli Polná poprvé prohrály. Určitě se tak dnes chtěly této sestupné tendenci vzepřít. Ale v podstatě to samé se dá říct o hostech. Po slibném začátku přišel výsledkový útlum a dvě prohry za sebou. Přibyslav přijela znovu nastartovat střeleckou mašinu, kterou první tři kola obsluhovala rodina Vopršalů. Ale ani dnes se nikdo z Přibyslavi střelecky neprosadil a jelikož se za domácí trefil Bastl, zvítězili domácí nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přibyslav začala lépe, do vedení šli však domácí

Domácí hráči chtěli odčinit porážku z minulého kola, ale výborný vstup měli naopak hosté z Přibyslavi. Již ve 4. minutě M. Jaroš vyzkoušel pozornost domácího brankáře Libora Fialy. Hosté se nadále tlačili před domácí branku, ale co nezachytila obrana posbíral pozorný Fiala. Domácí se osmělili až ve 24.minutě a rovnou brankově. Po chybě obrany se k míči dostal domácí Martin Dočekal, zatáhl jej k brankové čáře odkud nezištně přihrál volnému Vítu Bastlovi a ten nedal Pazderkovi šanci - 1:0. Poté se hra odehrávala mezi pokutovými územími. Nejblíže k vyrovnávací brance byli hosté těsně před koncem prvního poločasu, když po rohu hlavičkoval  zcela volný Matěj Vopršal do náruče domácího Fialy.

Tlak hostů vyrovnání nepřinesl

Do druhém poločasu vstoupili opět lépe hosté. Ve 46.minutě střílel nebezpečně A. Vostál, který již v prvním poločase nahradil Jaroše, ale jeho tečovanou střelu Fiala kryl. Hosté byli i nadále lepším týmem, ale domácí skvělou defenzívou a především skvělým brankářem Fialou nepouštěli hosty k zakončení. S přibývajícím časem se hra rozkouskovala drobnými fauly a domácí si vítězství  bezpečně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Martin Mašek, asistent trenéra: Vyrovnané utkání s minimem šancí rozhodla jedna z mála chyb hostující obrany. Hosté byli jinak silnější na balónu, ale musím pochválit naší obranu v čele s brankářem Fialou. ..

SK Přibyslav
Miloš Krčál, asistent trenéra: Chtěli jsme dnes vyhrát , ale bez vstřelené branky to nejde..Byli jsme sice fotbalovější, jenže jsme dělali vzadu chyby a domácí jednu potrestali. Okříšky po přestávce výsledek nakonec uhájily.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - J. Brabenec [-] , V. Voda [-] , O. Benda [-] , J. Tekal [-] (46. Z. Ryšavý [-] ) - T. Dočkal [-] , J. Jůza [-] (68. P. Dubský [-] ) , O. Široký [-] , M. Dočekal [-] - V. Bastl [-] (86. R. Ryšavý [-] ) , M. Zeman [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - R. Musil [-] , J. Vopršal [-] , M. Strašil [-] , J. Flekal [-] - M. Vopršal [-] , M. Krčál [-] , M. Jaroš [-] (27. A. Vostál [-] ) , T. Musil [-] (77. M. Ondra [-] ) - L. Adamec [-] , P. Škacha [-]

ŽK: 26. V. Voda - 50. M. Vopršal , 64. P. Škacha , 90. R. Musil .
Hráči zápasu: L. Fiala , M. Dočekal - L. Adamec .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.