L. Horka 35. (p.)
A. Rolný 42.
T. Gebauer 84.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

2.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Opavy přemohla Slavičín


Branky


35. L. Horka (p.) , 42. A. Rolný , 84. T. Gebauer - 27. P. Švach
0

Rezervní tým druholigové Opavy, který v loňské sezóně hrál MSFL, hostil v Chlebišově Slavičín. V úvodním kole se příliš nedařilo ani jednomu celku. Opava "B" padla v Brumově, Slavičín jen remizoval v Krnově. Obě mužstva jsou velmi kvalitní a dal se očekávat vyrovnaný duel. Slavičín sice vedl, ale nakonec se z výhry 3:1 radovali Opavané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opava prohrávala, ale stihla ještě otočit

Úvod utkání byl vyrovnaný. Oba týmy produkovaly velmi dobrý fotbal. Snažili se hrát kombinačně po zemi a na obou stranách byla vidět velká fotbalovost. V 26. minutě se v obrovské šanci ocitl domácí Dominik Fišer, ale při své příležitosti selhal. Jak to tak bývá, nastala situace „nedáš–dostaneš“. Slavičín svým vysokým presinkem donutil opavskou obranu k chybě, Lukáš Hladík získal míč, předložil jej Petrovi Švachovi a ten už si věděl rady – 0:1. Opava však dál hrála svou hru. V 35. minutě přišlo vyrovnání. V pokutovém území došlo k souboji mezi domácím Mezerou a slavičínským Tomášem Švachem a hlavní sudí Škrobák odpískal penaltu. Tu s přehledem proměnil Luboš Horka – 1:1. Za dalších 7 minut dokonal obrat Adam Rolný. Tomáš Gebauer dostal dlouhý míč, zbavil se svého protihráče, krásným centrem našel Rolného, ten si ještě lépe ztlumil míč a lehce jej poslal do sítě – 2:1.

Marná snaha Slavičína

Ve druhém poločase pokračovala vyrovnaná hra. Slavičín měl k dispozici několik standartních situací a tlačil se do vyrovnání. Ale opavská defenzíva byla pozorná. Hosté marně hledali cestu k vyrovnávací brance. Definitivní rozhodnutí přišlo v 84. minutě. Střídající Stanislav Lavrovič zahrával trestný kop z hranice šestnáctky, jeho pokus sice brankář Adamuška vyrazil, ale u míče byl první domácí Uvíra, který vrátil balón před bránu a Tomáš Gebauer jej doklepl do sítě – 3:1. Domácí tak berou 3 body, Slavičín zůstává na jednom bodu, který získal za remízu v Krnově.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): „Bylo to poměrně pohledné utkání. Oba celky se snažili hrát fotbal. Z obou stran to byl dobrý výkon. My jsme se dostali do vedení, ale soupeř stihl rychle otočit. Ve druhé půli jsme se marně snažili vyrovnat. Třetí branka, která padla v závěru, pak byla konečnou tečkou za zápasem.“



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - M. Hoza [-] , T. Gebauer [-] , J. Košárek [-] , T. Machálek [-] , P. Uvíra [-] (86. A. Vicherek [-] ) , A. Rolný [-] (74. L. Češek [-] ) , L. Horka [-] , P. Mezera [-] , M. Hrabina [-] , D. Fišer [-] (55. S. Lavrovič [-] )

FC TVD Slavičín
J. Adamuška [-] - T. Švach [-] , T. Kocián [-] , J. Lukaštík [-] , L. Mezírka [-] - D. Plšek [-] , J. Hlava [-] (65. V. Kalus [-] ) , P. Švach [-] , O. Školník [-] - F. Macek [-] (76. M. Goňa [-] ) , L. Hladík [-]

ŽK: 40. M. Hoza , 69. M. Hrabina , 74. J. Košárek - 5. D. Plšek , 82. L. Hladík , 84. T. Kocián .
Hráči zápasu: T. Gebauer - T. Kocián .
Místo: MěFS. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - CHLEVIŠŤAN Karel, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.