Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2015 16:30

4.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířovští Indiáni loupili ve Velkých Karlovicích


0

V dohrávce 4. kola hostily Velké Karlovice, které o víkendu padly doma se Vsetínem, v krizi se zmítající Havířov. Hosté se totiž před zápasem krčili na samotném dně tabulky, měli čtyři body, a za sebou navíc víkendový debakl 6:0 z Rýmařova. Jenomže v duelu s Velkými Karlovicemi byli lepší a zaslouženě si odvážejí 3 body za vysokou výhru 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havířov šel do vedení

Havířov nastoupil k utkání hned s několika změnami v základní sestavě. Kouč Miroslav Matušovič už je zdravotně fit, a tak mohl do základní jedenáctky zařadit i sám sebe. Nepostavil se na místo stopera, kde již tradičně hrává, ale zaujal post špílmachra ve středu hřiště. V brance se objevil Miroslav Přibyl, který si připsal teprve druhý start v této sezóně. Oproti víkendovému duelu v Rýmařově také od úvodní minuty chyběli na trávníku: Karel Skoupý, Klejnot, Wojnar, Omasta a Trajkovski. Celkově tedy došlo k 6 výměnám. Toto zemětřesení v sestavě Indiánů mělo pozitivní vliv. Hosté byli od úvodních minut aktivnější. Velké Karlovice vsázely znovu a opět na svou typickou hru plnou vysokých nakopávaných míčů. Havířov šel do vedení po čtvrthodině hry, kdy se prosadil Petr Michalčák – 0:1. O třináct minut později už to vypadalo s hosty ještě veseleji, když se povedenou střelou prezentoval kapitán Jakub Hottek – 0:2. Havířovští se dostali ještě do dalších příležitostí, ale třetí gól v prvním poločase nepřidali. Do kabin však mohli i tak odcházet daleko spokojeněji než domácí.

Dvojí snížení Velkých Karlovic, dva zásahy Gomoly

Velké Karlovice ovšem nic nevzdaly a do druhého dějství vstoupily s jasným cílem – co nejrychleji vstřelit alespoň kontaktní branku. To se jim povedlo už po pěti minutách, když skóroval Adam Mynarčík – 1:2. Havířov nemínil své vedení pustit a v 63. minutě se poprvé v zápase prosadil útočník Tomasz Gomola – 1:3. Jenomže takřka ihned po rozehrávce to bylo znovu jen o gól. Tomáš Ondřejka snížil na 2:3. Hostů, a zejména Gomolovi, se ale tento stav vůbec nelíbil a chtěl zkrátka svému týmu zajistit vítězství. V 68. minutě překonal Sváčka podruhé a opět navýšil náskok Havířova na dva góly – 2:4. Po této velmi divoké pasáži se hra trochu uklidnila. Definitivní pojistku přidal v 82. minutě střídající Karel Skoupý – 2:5. Havířov tak v nesmírně důležitém utkání vyzrál na Velké Karlovice, připsal si teprve druhou výhru v sezóně, má na kontě 7 bodů a dotáhl se na své dva poslední soupeře – Rýmařov a Velké Karlovice.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Maliňák [-] (57. K. Surovec [-] ) , M. Melichařík [-] (64. J. Kučera [-] ) , J. Mikula [-] - M. Podešva [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , T. Heger [-] - A. Mynarčík [-] , T. Ondřejka [-] - R. Zeť [-]

MFK Havířov
M. Přibyl [-] - P. Zupko [-] , P. Michalčák [-] , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] , T. Omasta [-] , J. Hottek [-] (84. V. Trmal [-] ) , M. Jaworek [-] (71. K. Skoupý [-] ) , M. Matušovič [-] (81. J. Klejnot [-] ) , L. Vagner [-] , V. Babič [-]

ŽK: 55. J. Mikula , 76. J. Kučera - 36. P. Zupko .
Místo: Velké Karlovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novák Michal - DUDA Radim, SLAMINKA Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.