3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby byly šťastnější Velké Karlovice, gól vstřelil i brankář


Branky


0

Ve valašském derby na sebe narazily týmy Velkých Karlovic a Slavičína. Domácí Velké Karlovice se mohly v případě výhry na svého velkého soka bodově dotáhnout. To se jim také podařilo, i když byl Slavičín herně lepší, brali tři body za výhru 3:1 domácí. K vítězství přispěl proměněnou penaltou i brankář Sváček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hromada neproměněných šancí

Daleko lépe vstoupili do utkání hosté ze Slavičína, jenomže už poněkolikáté ztroskotali na neproměňování šancí. Ve 4. minutě selhal při zakončení Tomáš Švach. Poté měl na kopačce vedoucí gól zápasu Kocián, ale ani on síť nerozvlnil. Ve třicáté minutě mířil Kalus z bezprostřední blízkosti nad. Těsně před pauzou se nedokázal prosadit ani Plšek. To domácí se dostali k jediné vážnější situaci ze standardky a hned ji dokázali proměnit. Na zadní tyči přesně hlavičkoval ve 40. minutě Jan Pavelka – 1:0. Hosté si minimálně jeden gól zasloužili, i když příležitostí měli tak na pět branek. Nicméně poločas skončil pro ně krutým výsledkem 1:0.

Gólmanova penalta, pokračování slavičínského zmaru

Hned zkraje druhé půle, snad ve 30. sekundě běžel sám na bránu jeden z hostujících hráčů, ovšem ani on Sváčka nepřekonal. I nadále byl Slavičín aktivnější, Velké Karlovice se víceméně jen bránily a hrály na brejky. V 65. minutě přišla překvapivá druhá branka domácích. Po souboji Škrobáka s Kociánem odpískal hlavní sudí Bernatík pokutový kop. Míč si postavil domácí gólman Sváček a zvýšil na 2:0. Hosté byli poměrně frustrovaní a začaly se množit žluté karty. Třetí přesný zásah Velkých Karlovic přišel v 78. minutě, kdy se prosadil Michael Podešva – 3:0. Alespoň čestný úspěch Slavičína zaznamenal v 84. minutě střídající Lukáš Hladík – 3:1. Hosté se tak i nadále utopí ve střelecké nemohoucnosti, která je opakovaně stála body.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): „Opět se opakovalo to, že nedokážeme proměňovat ani ty nejvyloženější šance. Měli jsme snad 5-6 stoprocentních příležitostí. Hráli jsme dobře, ale zkrátka neumíme dávat góly. Naši hráči udělali z domácího gólmana Sváčka nejlepšího hráče na hřišti. Navíc proměnil pokutový kop. My stále hledáme střelce a doufáme, že jej brzy najdeme.“



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Maliňák [-] , P. Píšek [-] , M. Melichařík [-] (83. J. Langer [-] ) , J. Mikula [-] - K. Surovec [-] (46. M. Podešva [-] ) , M. Pavelka [-] , T. Heger [-] - T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-] , J. Pavelka [-]

FC TVD Slavičín
J. Adamuška [-] - J. Hlava [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , F. Macek [-] , P. Elšík [-] , L. Mezírka [-] (83. A. Bartoš [-] ) , O. Školník [-] , D. Plšek [-] (81. M. Goňa [-] ) , T. Kocián [-] , V. Kalus [-] (65. L. Hladík [-] )

ŽK: 31. M. Sváček , 44. P. Píšek , 64. M. Pavelka - 36. J. Hlava , 37. F. Macek , 45. D. Plšek , 60. P. Elšík , 65. T. Kocián , 75. J. Lukaštík , 89. L. Hladík . ČK: 93. F. Macek .
Hráči zápasu: M. Sváček .
Místo: Velké Karlovice. Počet diváků: 151. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - PÁRAL Roman, KOLÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.