Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí přemohlo rezervu Opavy


Branky


0

Valašské Meziříčí se v posledních utkáních dostalo do dobré formy a sbírá důležité body. Výsledky Opavy „B“ jsou trochu jako na houpačce. Oba týmy dělil před zápasem jediný bod, který měli ve svůj prospěch domácí. Valaši nakonec zvítězili 4:1 a znovu se posunuli tabulkou vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba gólmana, gól z rohu a kontaktní branka

Hra byla od začátku vyrovnaná. Do první obrovské šance se dostala Opava. V 5. minutě běželi do brejku 2 na 1 Fišer s Dudou. Fišer přihrával Dudovi, ale brankář Michut skvěle vyběhl, byl u míče dříve a svůj tým tak zachránil. To na druhé straně se brankář Opavy příliš nevyznamenal. Ve 22. minutě neudržel míč, který se mu odrazil z náruče, dostal se k němu Marek Neuberger a lehce otevřel skóre – 1:0. Ve 27. minutě to z dálky zkoušel domácí Jan Plešek. Gól na 2:0 přišel ve 37. minutě. Rohový kop výborně zahrál Petr Plšek, balón si našel kapitán Aleš Michálek a hlavou zvýšil vedení svého celku. O pět minut později se Opavě podařilo snížit. Luboš Horka prostrčil míč na střídajícího Tomáše Gebaura, který vykřesal naději pro hosty – 2:1. Takto skončil první poločas.

Michálek znovu úřadoval

Zkraje druhé půle přišel zřejmě klíčový moment. Valašské Meziříčí zahrávalo další rohový kop a opět jej dokázalo přetavit v gól. Opět u toho byl kapitán Michálek, jehož hlavičku ještě brankář Štencel vyrazil, ale na dorážku už neměl nárok – 3:1. V 58. minutě už to mohlo být o tři branky, jenomže Lukáš Lasovský ve své stoprocentní „ložence“ selhal a nastřelil pouze tyč. Opava se snažila s výsledkem ještě něco udělat a musela otevřít hru. To tak umožňovalo domácím hodit do dalších slibných šancí. I Opava se však propracovala k ohrožení domácí branky. V 85. minutě pak přibalil Opavě ještě jeden gól na cestu střídající Petr Dragon – 4:1. Nutno dodat, že pro Opavu je výsledek až příliš krutý.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): "Bylo to vyrovnané utkání, nám se podařilo vstřelit první "jednoduchý" gól. Poté jsme si pomohli dvěma rohy. Opavy však byla více než zdatným soupeřem. Dle mého názoru výsledek neodpovídá obrazu hry na hřišti. Byli jsme zkrátka produktivnější a skvěle zachytal Michut."




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Plešek [-] , M. Kufa [-] (81. V. Žilinský [-] ) , M. Macíček [-] , L. Lasovský [-] , J. Kapusta [-] (88. J. Roupec [-] ) , M. Neuberger [-] (65. P. Dragon [-] ) , J. Plešek [-] , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , M. Dokoupil [-]

SFC Opava B
P. Štencel [-] - M. Hoza [-] , J. Košárek [-] , P. Mezera [-] , M. Hrabina [-] (29. T. Gebauer [-] ) - L. Češek [-] , L. Horka [-] , D. Duda [-] (62. S. Lavrovič [-] ) , A. Rolný [-] (68. P. Uvíra [-] ) - T. Machálek [-] , D. Fišer [-]

ŽK: 70. P. Plešek .
Hráči zápasu: M. Michut .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Polanský Jan - SILNÝ Zdeněk, DOHNÁLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.