2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady padly ve Slavičíně


Branky


0

Olomoucké Nové Sady odjížděly do Slavičína nabuzeny výhrou 7:0 nad Krnovem. To Slavičín v minulém kole i přes dobrý výkon podle v derby Velkým Karlovicím. Těžký duel však před vlastními fanoušky zvládl. V první půli se ujal vedení, to už hrál „přesilovku“ po vyloučení Novotného. Pojistku pak přidal Ondřej Školník 7 minut před koncem. Slavičín slaví výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, červená a šťastný gól

Od úvodních minut byla hra velmi vyrovnaná. Většinou se odehrála mezi oběma šestnáctkami. Novým Sadům trochu vázla kombinace a nehrály s takovou lehkostí jako například proti Krnovu. Domácí hráči bojovali od první minuty a byla na nich vidět velká snaha. Příliš vzruchu však úvodní půlhodina hry nepřinesla. Až ve 39. minutě uviděl po druhém faulu druhou žlutou kartu hostující Novotný a Nové Sady šly do desíti. Hned o 2 minuty později toho využil Pavel Elšík. Navezl si míč na střed hřiště, vzal odpovědnost na sebe, zpoza šestnáctky napřáhl a jeho přízemní střela se od levé tyče Psotkovy branky odrazila do druhé a míč skončil v síti – 1:0. Zbývající čas první půle další šanci nepřinesl.

Vyhrocená druhá půle, pojistka před koncem

Už v prvním poločase došlo na obou stranách k několika ostřejším zákrokům a v tomto trendu se pokračovalo i ve druhém dějství. Nové Sady se i v deseti hráčích snažily vyrovnat. Slavičín mohl své vítězství pojistit v 62. minutě, když roh Ondřeje Školníka propadl na zadní tyč, kde jej do branky nedokázal usměrnit zřejmě překvapený Vojtěch Kalus. Nové Sady mohly vyrovnat v 69. minutě. To se po dlouhém Psotkově výkopu ocitl sám před brankářem Jelínkem David Škoda, ovšem ve své 100% příležitosti selhal. V 74. minutě hráči Slavičína špatně vyřešili nadějně se rozvíjející brejk dva na jednoho. Definitivní pojistka domácí výhry přišla v 83. minutě. Ondřej Školník prošel přes dva hráče, narazil si se střídajícím Michalem Blažkem a krásnou střelou zvýšil na 2:0. Ve zbytku času už si domácí dvougólový náskok pohlídali.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): "My jsme dnes už potřebovali vyhrát po sérii špatných výsledků. Měli jsme větší vůli po vítězství než Nové Sady. Každopádně soupeř ukázal, proč se od začátku soutěže pohybuje na nejvyšších příčkách. Po červené kartě to hosté trochu neunesli a více se zaměřili na výkon rozhodčího než na svůj."

FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér FK Nové Sady): "První poločas jsme prospali, nehráli jsme aktivně. Soupeř si na nás počkal na půlce, což nám dělalo problémy. Poté přišlo vyloučení. Domnívám se, že některé zákroky domácích hráčů byly za hranicí únosnosti. Každopádně se v žádném případě nechci vymlouvat na rozhodčího. Zápas jsme si prohráli sami. O poločase byla v kabině menší bouřka, která dle mého názoru pomohla. Ve druhé půli jsme byli kombinačně lepší. Škoda velké šance Škody, zápas mohl dopadnout jinak. Slavičín dal dvě branky, my žádnou, takže zaslouženě vyhrál."



Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - P. Elšík [-] , T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , A. Bartoš [-] (71. M. Švach [-] ) , O. Školník [-] , M. Goňa [-] , D. Plšek [-] , T. Kocián [-] , J. Hlava [-] (67. Š. Havlín [-] ) , V. Kalus [-] (76. M. Blažek [-] )

FK Nové Sady
T. Psotka [-] - M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] - D. Dvorský [-] (85. D. Antoníček [-] ) , T. Maliňák [-] (58. A. Andreev [-] ) , D. Škoda [-] - J. Blaha [-] , V. Papica [-] (79. E. Němec [-] ) , T. Režný [-] - M. Novotný [-]

ŽK: 32. J. Lukaštík , 72. D. Plšek - 28. M. Novotný , 31. T. Maliňák , 56. M. Navrátil , 83. L. Hodis , 84. A. Andreev . ČK: 39. M. Novotný .
Hráči zápasu: P. Elšík - D. Škoda .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tomanec Josef - ŠTIPČÁK Martin, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.