Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov neudržel nadějný náskok a s Krnovem jen remizoval


Branky


0

Brumov hodlal na domácí půdě odčinit překvapivou prohru v Havířově. Krnov však přijel s novým koučem Antonínem Hudským, který nahradil Muru. Hosté měli za sebou dvě vysoké prohry, takže měli také o motivaci postaráno. Nakonec padlo celkem 6 gólů, které si hráči podělili stejnou měrou. Došlo tak na divokou remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brumov zaslouženě otočil

Aktivněji vstoupili do utkání domácí. Už v 6. minutě je mohl poslat do vedení Daniel Kořenek, ale ve vyložené příležitosti nastřelil jen tyč. Brumov měl sice v úvodu více ze hry, ale paradoxně jako první skórovali hosté. V 19. minutě vystřelil z dálky kapitán Miroslav Daříček, gólman Filip Urbánek vyrazil míč jen nad sebe a Lukáš Krčmařík už měl jednoduchou úlohu – 0:1. Radost Krnova však netrvala dlouho. Už o 4 minuty později se po centru z levé strany a chybě jednoho z hostujících obránců dostal k balónu Pavel Naňák a dokázal srovnat – 1:1. Zanedlouho bylo v Brumově ještě veseleji. To si ve 30. minutě postavil míč k zahrání standardní situace zkušený Martin Kolář a zhruba ze 40 metrů nachytal Kovalíka na hruškách. Jeho dalekonosný pokus skončil v horním rohu krnovské branky – 2:1. Domácí se nadále tlačili dopředu a odměnou jim byl třetí gól. Ve 40. minutě se ocitl Daniel Kořenek sám před brankářem, už už to vypadalo, že svou obrovskou příležitost prováhal, ale nakonec nadvakrát procpal míč do sítě – 3:1. Do kabin tak daleko spokojenější odcházeli domácí.

Nepozornost stále domácí výhru

Druhý poločas začali o něco lépe domácí, když v 54. minutě se před hostujícím gólmanem ocitl po dlouhém pasu Olin Bartozel, ale míč špatně trefil a Kovalík neměl s jeho střelou větší problémy. Jenomže se začal osmělovat i Krnov. Už o minutu později si mohli brumovští vstřelit vlastní gól. Hosté měli náznaky příležitostí a byli lepší než jejich soupeř, který nehrál tak důsledně a možná jej uspokojilo dvoubrankové vedení. V 62. minutě přišel první trest. Domácí obrana sice odvrátila centr z pravé strany, ale k odraženému míči se dostal Tomáš Hudský, který mířil přesně – 3:2. V 64. minutě mohl Brumov vést znovu o 2 góly. Po dlouhém nákopu se sám před brankářem ocitl střídající David Ritter, ale skákavý míč nedokázal dostat pod kontrolu a jeho zakončení bylo kostrbaté. Následná dorážka Bartozela cíl nenašla. V 70. minutě už bylo srovnáno. Dlouhý výkop brankáře Kovalíka prodloužil hlavou Lukáš Krčmařík, který přehlavičkoval Koláře, balón se dostal k Lukáši Kuželovi, jenž udělal gólmanovi Urbánkovi snadnou kličku a do odkryté brány skóroval – 3:3. Na konci 74. minuty pálil po rohu jeden z hráčů Brumova, ale trefil pouze prostor, kde stál brankář Kovalík. Ve zbývajících minutách byla hra hodně otevřená. Oba celky chtěly a také mohly strhnout vedení na svou stranu. Ovšem žádný další střelec se nenašel. Brumov si tak s Krnovem rozdělil po bodu. 



Sestavy


FC Brumov
F. Urbánek [-] - M. Novák [-] , M. Kolář [-] , T. Dekleva [-] , D. Juřica [-] - L. Strnad [-] , P. Naňák [-] , P. Naňák [-] (78. M. Chovanec [-] ) , D. Horáček [-] - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-] (52. D. Ritter [-] )

FK Kofola Krnov
R. Kovalík [-] - J. Šimčík [-] , M. Havlíček [-] , R. Švrček [-] , M. Daříček [-] - L. Kužel [-] , T. Hudský [-] (89. L. Mohyla [-] ) , V. Šustr [-] - A. Ondra [-] , P. Navrátil [-] , L. Krčmařík [-] (87. M. Ostrák [-] ) -

ŽK: 75. T. Dekleva - 45. L. Krčmařík , 59. R. Švrček , 65. V. Šustr , 81. P. Navrátil .
Hráči zápasu: L. Krčmařík .
Místo: UT Brumov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kneisl Leoš - HANÁK Petr, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.